Χ. Μπρουμίδης: Η Vodafone συνεχίζει το επενδυτικό της πρόγραμμα, χωρίς παρεκκλίσεις

87

“Η Vodafone συνεχίζει το επενδυτικό της πρόγραμμα κανονικά, χωρίς παρεκκλίσεις”, σημειώνει ο Χάρης Μπρουμίδης σε συνέντευξη που παραχώρησε για την ελληνική έκδοση του Forbes.

“Ολοκληρώνουμε τα έργα ανάπτυξης δικτύων FTTH σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και θα τα διαθέσουμε στους πολίτες και τις επιχειρήσεις από το φθινόπωρο. Ετοιμαζόμαστε να κατασκευάσουμε υποθαλάσσια καλώδια σε Αιγαίο και Ιόνιο που θα διασυνδέσουν την Κέρκυρα, την Κρήτη και οκτώ νησιά του Αρχιπελάγους με την ηπειρωτική χώρα, φέρνοντας νέες δυνατότητες για πολίτες και επιχειρήσεις”, αναφέρει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Vodafone Ελλάδας.

Και προσθέτει: “Ετοιμάζουμε το κινητό μας δίκτυο ώστε να υποδεχθεί το 5G. Επενδύουμε με συνέπεια στο Vodafone TV, το οποίο εμπλουτίζουμε με ακόμα περισσότερο περιεχόμενο και νέες δυνατότητες. Επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο λύσεων IoT. Διαφοροποιούμαστε εμπορικά και συνεχίζουμε να φέρνουμε καινοτόμες προτάσεις στην αγορά”.

Όσον αφορά  τον ρόλο της Πολιτείας στην επόμενη μετά τον κορονοϊό ημέρα, ο κ. Μπρουμίδης υπογραμμίζει: “Πιστεύουμε ότι η Πολιτεία θα πρέπει να στηρίξει τον ψηφιακό μετασχηματισμό της Ελλάδας σε κάθε πεδίο: από τις υποδομές και τις υπηρεσίες έως τις δεξιότητες και το ανθρώπινο δυναμικό. Χρειάζεται μια ολιστική προσέγγιση ώστε η Ελλάδα να πάει μπροστά. Επιπλέον, η μείωση των φόρων που επιβαρύνουν τις υπηρεσίες που παρέχουμε στην αγορά θα βοηθούσε πολύ σε αυτή την κατεύθυνση και θα επιτάχυνε τις εξελίξεις”.