Βρες τον ισχυρό και υγιές εαυτό σου!

656

Άλλαξε τη ζωή σου και την καθημερινότητα σου με το Bellabeat Leaf Tracker. Ανέδειξε τον πιο όμορφο εαυτό σου και απέδειξε πως με την αυτοπεποίθηση και την καλή σου διάθεση μπορείς να κατακτήσεις τον κόσμο. Το Bellabeat Leaf Tracker σχεδιάστηκε για να σε βοηθήσει να βρεις τον ισχυρό και υγιές εαυτό σου. Οι γυναίκες σήμερα είναι πιο δραστήριες από ποτέ, έτσι το Bellabeat Leaf Tracker ενεργεί ώστε να καλμάρει αυτή την ενέργεια και να την διοχετεύσει σωστά. Αυτό σημαίνει πως το Leaf Tracker ενεργεί ως βοηθός, δίνοντας σου πληροφορίες για τις καθημερινές σου δραστηριότητες αλλά και για τις θερμίδες που καίγονται Μπορείς επίσης να προσθέσεις προσαρμοσμένες δραστηριότητες στην εφαρμογή ώστε να αναπτύσσεις τις λειτουργίες αυτές μέρα με τη μέρα όλο και περισσότερο.


Παρακολούθησε όλη μέρα τις δραστηριότητες σου, όπως τα βήματα που κάνεις, την απόσταση που διανύεις, τις θερμίδες που καις αλλά και το χρόνο στον οποίο είσαι ενεργή. Με μια εντυπωσιακή διάρκεια ζωής έως και 186 ημέρες έχεις άμεση πρόσβαση σε όλα τα στατιστικά ώστε να έχεις κίνητρο να συνεχίζεις. Παρακολούθησε σε πραγματικό χρόνο την επισκόπηση των δραστηριοτήτων σου. Δεν έχει σημασία αν αθλείσαι ή κάνεις δουλειές στο σπίτι. Το Bellabeat Leaf Tracker καταγράφει τις προπονήσεις σου ώστε να φτάσεις το στόχο σου αλλά και να τον ξεπερνάς.

Όσο σημαντικό είναι το σώμα μας άλλο τόσο είναι και η συναισθηματική ισορροπία ώστε να αποδίδεις το καλύτερο σου καθημερινά. Ξεπέρασε το άγχος και τους φόβους σου ενώ ταυτόχρονα βρες τον τρόπο να ηρεμείς το μυαλό σου. Το Bellabeat Leaf Tracker σε καθοδηγεί και σε διδάσκει ώστε να εκπαιδεύσεις ακόμα και αυτό το κομμάτι του εαυτού σου. Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζεις πως πάνω από το ήμισυ της ζωής μας δαπανάται στον ύπνο. Και αυτό γιατί η περίοδος που το σώμα μας «κοιμάται» το μυαλό είναι σε σημείο που αναγεννάτε. Έτσι ο ύπνος είναι ζωτικής σημασίας για τη βελτίωση της ζωής μας. Ξύπνα λοιπόν ανανεωμένη μέσου του χαλαρωτικού συστήματος του Bellabeat Leaf Tracker, που θα σε βοηθήσει να ξυπνήσεις απαλά από βαθύ ύπνο προετοιμάζοντας σε να αδράξεις τη μέρα.
Τιμή 139,9 €

Καμία δημοσίευση για προβολή