Βελτιωμένο σαρωτή ίριδας θα διαθέτει το Samsung Galaxy S9

636

Το επερχόμενο Galaxy S9, που θα λανσάρει η Samsung τους πρώτους μήνες του 2018, θα διαθέτει βελτιωμένο και πιο ασφαλή αισθητήρα αναγνώρισης της ίριδας του ματιού.

Αυτό υποστηρίζει σε δημοσίευμά της η κορεατική εφημερίδα Korea Herald, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι η Samsung θα βελτιώσει και το συνοδευτικό λογισμικό ώστε να μειώσει τον χρόνο απόκρισης του αισθητήρα, ο οποίος σήμερα είναι στο ένα δευτερόλεπτο.

«Ο νέος αισθητήρας θα είναι ανάλυσης 3 Megapixel, έναντι 2 Megapixel των Galaxy S8 και Note 8, ώστε να συλλαμβάνει καθαρότερες εικόνες. Ο σαρωτής θα αναγνωρίζει την ίριδα του ματιού του χρήστη ακόμη και αν αυτός φοράει γυαλιά, κινεί το βλέμμα του σε διάφορες κατευθύνσεις ή το περιβάλλον είναι πολύ σκοτεινό ή πολύ φωτεινό» αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Τα Galaxy S9 και Galaxy S9+ αναμένεται να διαθέτουν οθόνες Infinity Display διαγωνίου 5,8 και 6,2 ιντσών, αντίστοιχα, το νέο επεξεργαστή Snapdragon 845, λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo και σαρωτή δακτυλικού αποτυπώματος τοποθετημένο σε νέα θέση.