Το Samsung Galaxy Note10+ μετατρέπει παγκόσμιους θησαυρούς σε μοντέρνα συλλογή έργων τέχνης

453
HEY REILLY_Enigmatic Smile

Ο Hey Reilly χρησιμοποίησε το Samsung Galaxy Note10+ για να δημιουργήσει μια ψηφιακή συλλογή, η οποία επαναπροσδιορίζει, για το κοινό του 21ου αιώνα, διάσημα Ευρωπαϊκά αριστουργήματα, όπως «Το Κορίτσι με το Μαργαριταρένιο Σκουλαρίκι» του Vermeer.

Για πρώτη φορά, ο Hey Reilly χρησιμοποίησε smartphone για να παραγάγει και να κοινοποιήσει τις cult φωτογραφίες του. Χρησιμοποιώντας τα social media του ως γκαλερί, στόχος του Hey Reilly είναι να γνωρίσει αυτά τα αριστουργήματα σε ένα ευρύτερο κοινό και να εμπνεύσει τους fans του να αναθεωρήσουν την τέχνη όσο και τα δημιουργικά εργαλεία που βρίσκονται στη διάθεσή τους.

Ο Hey Reilly αξιοποίησε τα εργαλεία του Galaxy Note10+, το S Pen, την κάμερα πολλαπλών φακών, τη λειτουργία AR Doodle, το λογισμικό επεξεργασίας βίντεο επαγγελματικής ποιότητας, τις δυνατότητες της μπαταρίας ταχείας φόρτισης, και τον αποθηκευτικό χώρο μέχρι και 1TB. Το Galaxy Note10+ χρησιμοποιήθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, για τη λήψη φωτογραφιών, την επεξεργασία και την κοινοποίηση των έργων του.

Κλασικά έργα τέχνης έχουν επαναπροσδιοριστεί στην ψηφιακή εποχή: «Selfie Portrait», «Lady with a Pug Frog», «Enigmatic Smile», «Girl with a Red Nose» και «Venus Di Smilo» και είναι διαθέσιμα προς λήψη από την online καλλιτεχνική κοινότητα της Samsung, το Galaxy PENUP.

 

 

 

 

 

 

Selfie Portrait
Με την απαράμιλλη ακρίβεια και τη λειτουργία Air Actions του S Pen, o Hey Reilly χρησιμοποιεί το Galaxy Note10+ για να εντάξει μια selfie του στο διάσημο έργο του μετα-ιμπρεσιονιστή ζωγράφου. Mέσω της λειτουργίας AR Doodle, το AR σχεδιάστηκε απευθείας πάνω στο έργο.

Lady with a Pug Frog
Προς τιμήν των 500 χρόνων από το θάνατο του Leonardo da Vinci, ο Hey Reilly αντικαθιστά την ερμίνα με σκύλο ράτσας. Ο Hey Reilly έδωσε ζωή στη Λαίδη που φιλοξενείται στην Εθνική Πινακοθήκη της Κρακοβίας, με τη λειτουργία Motion Portrait.

Enigmatic Smile
Το πιο φωτογραφημένο έργο τέχνης στον κόσμο δέχεται ένα makeover 21ου αιώνα στο χαμόγελό του, χάρη στις λειτουργίες περικοπής και επεξεργασίας του S Pen.

Girl with a Red Nose
H μυστήρια έκφραση του κοριτσιού με το μαργαριταρένιο σκουλαρίκι ζωντάνεψε μέσω των πολυμέσων και τελειοποιήθηκε από το Video Editor του Note10+.
Venus Di Smilo

Ο Hey Reilly δοξάζει τη Θεά της Αγάπης και της Ομορφιάς δίνοντάς της μια μοντέρνα, σαρκαστική έκφραση χρησιμοποιώντας το S Pen και το εργαλείο «λάσο» για την περικοπή και δημιουργία κολάζ.

Hey Reilly: Σύντομο προφίλ

• Ο Hey Reilly είναι καλλιτέχνης, σχεδιαστής μόδας και εικονογράφος, ιδιαίτερα γνωστός για τη δημιουργική, πρωτότυπη ματιά του.
• Απόφοιτος του Royal College of Art, ο Hey Reilly δίνει μια «μαγική χροιά» στις εικόνα που δημιουργεί, συνδυάζοντας τη μόδα και τις καλές τέχνες.
• Το προφίλ του στο Instagram @Hey_Reilly θεωρείται must-follow.
• Ξεχωρίζει για το ψηφιακό ποπ στυλ του και το ιδιαίτερο χιούμορ.
• Eίτε ως καλλιτεχνικός διευθυντής ή ως σχεδιαστής σειράς ρούχων, ο Hey Reilly έχει συνεργαστεί με premium brands όπως η Samsung, η Coca Cola, η Lamborghini, η Gucci, η Moncler, η Vogue κ.ά.