Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix μπαίνει «στο μυαλό του Μπιλ Γκέιτς»

1863

Ένα ντοκιμαντέρ ειδικά αφιερωμένο στη ζωή του Μπιλ Γκέιτς θα κυκλοφορήσει από το Netflix, που θα ολοκληρώνεται σε τρία επεισόδια. Η επίσημη πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί παγκοσμίως στις 20 Σεπτεμβρίου και η σειρά θα ολοκληρώνεται σε τρία επεισόδια. Το ντοκιμαντέρ θα αναδεικνύει σημαντικά κομμάτια από τη ζωή του Μπιλ Γκέιτς από το ξεκίνημα του στον τεχνολογικό χώρο έως και το σήμερα.

Μέχρι στιγμής, έχει κυκλοφορήσει μόνο ένα τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ, χωρίς αναφορές στη Microsoft, πηγές αναφέρουν πως στα επεισόδια αναμένεται να υπάρχουν αναφορές και σύνδεση με τη γνωστή εταιρεία.

Όπως δημοσιεύθηκε στο Netflix:

«Tο ντοκιμαντέρ, που θα ολοκληρώνεται σε τρία μέρη, αποκαλύπτει την ιστορία του Μπιλ Γκέιτς, άγνωστες πτυχές της ζωής του, κομμάτια από το σημαντικό του έργο – καθώς είναι ο άνθρωπος που επιδιώκει την επίλυση ορισμένων από τα πιο περίπλοκα προβλήματα του κόσμου»

Η σκηνοθεσία του ντοκιμαντέρ έγινε από το βραβευμένο με Academy Award σκηνοθέτη Ντέιβις Γκούγκενχάιμ, που γνωρίζουμε από έργα όπως το «An Inconvenient Truth» και το «He Named Me Malala».