Το νέο HUAWEI P30 Lite ήρθε στη Vodafone

889

Η Vodafone διαθέτει το ολοκαίνουργιο Huawei P30 Lite και δίνει σε όλους τη δυνατότητα να το αποκτήσουν μέσα από το δίκτυο καταστημάτων της, αλλά και από το vodafone.gr. Από 11 έως και 31 Μαΐου, μαζί με κάθε αγορά Huawei P30 Lite δίνεται δώρο και το Huawei Band 3 Pro αξίας 79€.

Το νέο Huawei P30 Lite με την ολοκαίνουργια Full HD οθόνη, 6,15 ιντσών, περιλαμβάνει νέο λειτουργικό Android 9.0, οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 710, αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και λειτουργία Huawei Supercharge για πιο γρήγορη φόρτιση και μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας. Διαθέτει παράλληλα 4 κάμερες, οπίσθια κάμερα τριών φακών με 48MP τριπλή AI Ultra Wide κάμερα με υψηλή ευκρίνεια και εμπρόσθια κάμερα με 24MP για φωτογραφίες χωρίς όρια.

Το νέο Huawei P30 Lite, είναι πλέον διαθέσιμο στα καταστήματα της Vodafone αλλά και στο site του vodafone.gr. Η συσκευή διατίθεται στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 379,90€, ενώ οι πελάτες της Vodafone μπορούν να την αποκτήσουν με έως και 48 άτοκες δόσεις.

Στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop, οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν αυτό που τους ταιριάζει, μέσα από μία πληθώρα γνήσιων αξεσουάρ της Huawei, από 4,90€. Έτσι όλοι μπορούν να προστατεύσουν, αλλά παράλληλα εκμεταλλευτούν στο έπακρο τις λειτουργίες της συσκευής τους.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο https://bit.ly/2LdMdXs