Το ιδανικό ρολόι για κολύμβηση και σκι

4052

To Smartwatch Garmin Fenix 3 είναι μία συσκευή που ενισχύει ένα πιο δραστήριο τρόπο ζωής,ενώ αποτελεί το πιο εξελιγμένο ρολόι με GPS για απαιτητικούς αθλητές και μυημένους στην περιπέτεια. Το Fenix 3 είναι εξοπλισμένο με εξελιγμένα αισθητήρια, τη νέα κεραία EXO™ για λήψη δεδομένων GPS/GLONASS και φωτεινή έγχρωμη οθόνη Chroma. Διαθέτει λειτουργίες για προπόνηση πολλαπλών αθλημάτων, νέες λειτουργίες για το trail running και προσφέρει εκτεταμένες δυνατότητες πλοήγησης. Ο ανθεκτικός, αθλητικός και υψηλής ποιότητας σχεδιασμός του είναι ιδανικός για το απαιτητικό περιβάλλον της υπαίθρου, ενώ παράλληλα είναι εντυπωσιακά κομψό για καθημερινή χρήση. Τέλος, το Fenix 3 είναι smart: υποστηρίζει LiveTrack, Smart Notifications και εφαρμογές από το Connect IQ™ store για μεγαλύτερη ευελιξία.Συνδέεται με συμβατό Smartphone και εμφανίζει εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, emails και ειδοποιήσεις από εφαρμογές και social media. Διαθέτει επίσης κλάση αδιαβροχοποίησης 10 ΑΤΜ (μέχρι 100 μέτρα βάθος)
Tο Smartwatch Garmin Fenix 3 καταγράφει απόσταση, ρυθμό, καρδιακή λειτουργία και θερμίδες. Το Fenix 3 δεν είναι μόνο για το τρέξιμο καθώς διαθέτει λειτουργίες για την κολύμβηση αλλά και το σκι. Καταγράφει απόσταση, ρυθμό, αριθμό απλωτών και πολλά άλλα τόσο στην πισίνα όσο και στην ανοιχτή θάλασσα. Με την λειτουργία σκι μπορείς να βλέπεις δεδομένα όπως ταχύτητα, απόσταση, κατακόρυφη πτώση και αυτόματο μετρητή διαδρομών (με αυτόματη παύση για όση ώρα είσαι στο lift). Μπορείς ακόμα να το χρησιμοποιήσεις ως ασύρματο χειριστήριο για τις Action Cameras VIRB. Είναι συμβατό με το κατάστημα Connect IQ™ για μεγαλύτερη εξατομίκευση με δωρεάν εφαρμογές, widgets, πεδία δεδομένων και εμφανίσεις ώρας.
Χρησιμοποίησε το Smartwatch Garmin Fenix 3 όχι μόνο για τις καθημερινές σου προπονήσεις αλλά για κάθε είδους εξορμήσεις και περιπέτειες στο βουνό ή στη θάλασσα. Το Fenix 3 είναι εξοπλισμένο με αισθητήρια αλτιμέτρου, βαρομέτρου και πυξίδας για δεδομένα πραγματικού χρόνου. Το ενσωματωμένο αλτίμετρο παρέχει δεδομένα υψομέτρου και καταγράφει με ακρίβεια την άνοδο και την κάθοδο, ενώ το βαρόμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την πρόβλεψη καιρικών μεταβολών με βάση τις τάσεις της ατμοσφαιρικής πίεσης. Η ηλεκτρονική πυξίδα 3 αξόνων σου δείχνει διόπτευση ανεξάρτητα αν βρίσκεσαι σε κίνηση ή όχι. Τιμή: 399 €