Το CU OnStage Indie Edition διαθέσιμο για όλους online

496

Το CU OnStage Indie Edition ολοκληρώθηκε και έδωσε την ευκαιρία στην πρωτοεμφανιζόμενη LOU να τραγουδήσει μαζί με τους Inconsistencies και headliner τη Monika. Για πρώτη φορά, όσοι δεν κατάφεραν να βρεθούν εκεί και να απολαύσουν μια μοναδική βραδιά γεμάτη μουσική που  διοργάνωσε το CU, έχουν τη δυνατότητα να την απολαύσουν on demand.

Με τον ανατρεπτικό της ήχο, η LOU άνοιξε τη συναυλία δίνοντας ένα μοναδικό vibe στη βραδιά για να ακολουθήσουν οι Inconsistencies, στη δεύτερη εμφάνισή τους στη σκηνή του CU OnStage, οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό με το ρυθμό τους. Η Monika, με την υπέροχη σκηνική της παρουσία ερμήνευσε παλιά αγαπημένα κομμάτια, αλλά και καινούργιο υλικό που παρουσίασε στο κοινό, στο τελευταίο της live μέχρι το καλοκαίρι.

Ολόκληρη η συναυλία βρίσκεται ήδη στην επίσημη σελίδα του CU στο Facebook, ενώ το κοινό σύντομα θα μπορεί να απολαύσει και ένα vlog αφιέρωμα για το CU OnStage Indie Edition, από την ιδιαίτερη ματιά του Θανάση Πασσά και της Φωτεινής Κορρέ.

Όπως σε κάθε CU OnStage η είσοδος, ήταν δωρεάν για όλους, ενώ οι CU συνδρομητές μπορούσαν επιπλέον να απολαύσουν 1+1 μπύρα ή αναψυκτικό με την προσφορά CU Around.

Οι CU OnStage βραδιές δε σταματούν εδώ: έρχονται ξεχωριστές συναυλίες, Rock και Hip Hop Editions, με γνωστούς καλλιτέχνες όπως οι Nightstalker και ο Iratus.

Monika | Inconsistencies | LOU LIVE: https://www.facebook.com/VodafoneCU/videos/10155983440299756/

Πληροφορίες για το διαγωνισμό και τα επόμενα Editions του CU OnStage, καθώς και λεπτομέρειες πώς μπορεί ένας νέος καλλιτέχνης να συμμετάσχει: http://www.cuonstage.gr/

Περισσότερες προσφορές & μοναδικές εμπειρίες CU Around: https://www.vodafonecu.gr/cu-around/