Tekken 7: Πολύ ξύλο στο fighting game που επιστρέφει

990

Το Tekken 7 είναι το τελικό κεφάλαιο στην αιματοβαμμένη ιστορία της οικογένειας Mishima, όπου οι τελικές μάχες μεταξύ των μελών της, κι όχι μόνο, βάζουν σε κίνδυνο ολόκληρο τον κόσμο. Οι επικές μονομαχίες της σειράς συνεχίζονται με καθηλωτικό σενάριο κι απίστευτα κινηματογραφικές σκηνές, που ομορφαίνουν ακόμη περισσότερο χάρη στη μηχανή γραφικών Unreal Engine 4, η οποία δημιουργεί σχεδόν φωτορεαλιστικά γραφικά. (Για PS4, Xbox One, PC)

Story Mode
Το πρώτο mode που έχουμε στη διάθεσή μας είναι το ανανεωμένο Story Mode, το οποίο προσφέρει κινηματογραφικές σκηνές και δράση υψηλής ποιότητας με pre-rendered σκηνές, στατικές εικόνες, αλλά και in-game assets για να μας διηγηθεί την επιστροφή του Heihachi Mishima, πρωταγωνιστή της σειράς και αρχικό διοργανωτή του τουρνουά «King of Iron Fist».

H οικογένεια Mishima βρίσκεται στο προσκήνιο φυσικά με το Heihachi, τον Kazuya και τον Jin να επιστρέφουν για να λύσουν (επιτέλους) τις διαφορές τους, ενώ ο Katsuhiro Harada, παραγωγός της σειράς, δήλωσε ότι αυτό θα είναι και το κλείσιμο της ιστορίας για την οικογένεια Mishima. Όπως είναι αναμενόμενο, η ιστορία περιστρέφεται γύρω από αυτούς, ενώ στα οκτώ κεφάλαια είδαμε πολλά και διάφορα ενδιαφέροντα γεγονότα, που οδηγούν τόσο στην επάνοδο του Heihachi, όσο και στη διοργάνωση του έβδομου τουρνουά «King of Iron Fist».
Εκτός των Mishima, είχαμε την ευκαιρία να δούμε και να παίξουμε και με μερικούς από τους νέους χαρακτήρες, όπως το Claudio, τον Shaheen, ενώ πήραμε και μια ιδέα από τη… γυναίκα του Heihachi, που επέστρεψε από τους νεκρούς (και είχαμε ήδη δει στα trailers), αλλά φυσικά και τον χαρακτήρα-κλειδί: Akuma. Ο Akuma, όπως γνωρίζουν όλοι οι οπαδοί των fighting games, προέρχεται από τη σειρά Street Fighter, ενώ για πρώτη φορά βλέπουμε σε παιχνίδι τέτοιο cross-over, όπου δεν υπάρχει απλά μια bonus εμφάνιση, αλλά πραγματική ενσωμάτωση στην ιστορία μας.
Συνολικά, το story mode ακολουθεί τα χνάρια των αντίστοιχων των παιχνιδιών fighting της NetherRealm Studios (Mortal Kombat, Injustice), με κατά πολύ μεγαλύτερες σκηνές, εξαιρετικές χορογραφίες και σκηνοθεσία, αλλά και διαλόγους από τους αγαπημένους μας χαρακτήρες.

Treasure Mode
Στη διάθεσή μας έχουμε ακόμα ένα mode, το Treasure Mode, όπου μπορείτε να δείτε εκτενώς το customization των χαρακτήρων. Μπορείτε να κερδίσετε αντικείμενα, ρούχα και άλλα πολλά με τα οποία μπορείτε να προσωποποιήσετε τους χαρακτήρες σας, όπως ακριβώς τους θέλετε. Η ποικιλία είναι άπειρη, ενώ πολλά από τα αντικείμενα έχουν ως στόχο το χιούμορ.Το Treasure Mode σας βάζει να διαλέξετε έναν χαρακτήρα με τον οποίο θα πολεμήσετε σε ατελείωτες μάχες, ενώ παράλληλα μπορεί να σας βάζει και τυχαία κάποιο modifier, το οποίο θα αλλάζει τις συνθήκες της μάχης. Όσο πιο δύσκολες οι συνθήκες, τόσο περισσότερο gold θα κερδίζετε, αλλά και πιο σπάνια αντικείμενα για να κοσμήσετε τους χαρακτήρες.

Jukebox Mode
Ένα mode που θα έρθει αποκλειστικά στην έκδοση PlayStation 4 έχει να κάνει με τη μουσική του παιχνιδιού. Μπορείτε να μπείτε σε ένα menu, όπου θα βρείτε συλλογές από τα τραγούδια όλων των τίτλων Tekken, συμπεριλαμβανομένου του Tekken 7. Μπορείτε να φτιάξετε ακόμα και δική σας playlist για να ακούτε στις μάχες σας τα αγαπημένα σας κομμάτια.
Ο τίτλος κυκλοφορεί ήδη στα ελληνικά καταστήματα και είμαστε σίγουροι ότι θα δώσει στους fans της σειράς αυτό που περίμεναν τόσα χρόνια, ενώ το διαθέσιμο υλικό φαίνεται ικανό να τραβήξει το ενδιαφέρον ακόμα και ανθρώπων που δεν έχουν ασχοληθεί ξανά με τη σειρά Tekken.