Στο vodafone.gr δωρεάν το πρώτο επεισόδιο του El Embarcadero!

1251

Η Vodafone τώρα δίνει σε όλους τη δυνατότητα να απολαύσουν μέσα από το vodafone.gr δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση το 1ο επεισόδιο των πιο hot σειρών!

O δημιουργός της επιτυχημένης σειράς La Casa De Papel επιστρέφει! Και δεν είναι μόνος του, καθώς τον συνοδεύει… ο El Professor! Μια ολοκαίνουργια παραγωγή, που αποτελεί μία από τις πιο hot σειρές, το El Embarcadero, είναι εδώ για να το απολαύσεις αποκλειστικά στο Vodafone TV.

O δημιουργός του La Casa De Papel, Alex Pina, επιστρέφει με μια νέα νουάρ σειρά μυστηρίου, που βάζει για μία ακόμη φορά τον αγαπημένο μας El Professor σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Η σειρά λαμβάνει χώρα γύρω από μια πανέμορφη αλλά μυστηριώδη λιμνοθάλασσα της Ισπανίας. Στο επίκεντρο, η έρευνα και η εξιχνίαση της αυτοκτονίας του Oscar (Álvaro Morte), συζύγου της αρχιτεκτόνισσας Alexandra, η οποία ανακαλύπτει ότι ο άντρας της ζούσε με «διπλή ταυτότητα».

Το El Embarcadero παίζει αποκλειστικά στο Vodafone TV με την πρώτη season να είναι ήδη διαθέσιμη on demand, από οποιαδήποτε συσκευή, ακόμα και χωρίς σύνδεση στο Internet.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή, γιατί στο vodafone.gr έρχονται ακόμα περισσότερα δωρεάν επεισόδια από αποκλειστικές και δημοφιλείς σειρές γι’ αυτό μείνει συντονισμένος!

Και επειδή ένα επεισόδιο δεν θα σου είναι αρκετό, η συνέχεια σε περιμένει στο Vodafone TV! Γιατί με το Vodafone TV έχεις τον μεγαλύτερο On Demand κατάλογο για να σου χαρίσει αμέτρητες ώρες διασκέδασης, προσφέροντας πρόσβαση σε μοναδικές τηλεοπτικές σειρές, πολυαναμενόμενες πρεμιέρες και πλήρεις κύκλους σειρών για μαραθωνίους θέασης τη στιγμή που θες και από όποια συσκευή θες.

Καμία δημοσίευση για προβολή