Στην Παιανία μετακομίζει η Wind Ελλάς – Σε αναμονή η διαδικασία πώλησης

748

Έπειτα από πολυετή παρουσία στο Μαρούσι, σε ένα από τα πρώην κτίρια της “Μπ. Βωβός” στη Λεωφόρο Κηφισίας, διοίκηση και οι εργαζόμενοι της Wind Ελλάς ετοιμάζονται να μετακινηθούν 13 χιλιόμετρα ανατολικότερα, στο κτίριο του σταθμού Alpha στην Παιανία, σύμφωνα με το capital.gr.

Η μετακίνηση των εργαζόμενων θα είναι σταδιακή, και ήδη από τη Δευτέρα οι πρώτες ομάδες θα ξεκινήσουν να… εγκλιματίζονται στους νέους χώρους. Η αλλαγή στέγης της Wind ήταν σε μεγάλο βαθμό αναγκαστική, καθώς κατά πληροφορίες δεν επήλθε συμφωνία για το μίσθωμα με τους νέους ιδιοκτήτες του κτιρίου στη Λ. Κηφισίας, το Greco Fund.

Σε αναμονή η διαδικασία πώλησης

Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, στην αναμονή βρίσκεται η διαδικασία πώλησης της Wind από τους βασικούς μετόχους της, τις Golden Tree Asset Management (GTAM) και Cyrus Capital Partners, που ελέγχουν την πλειοψηφία (95%) της Crystal Almond Holdings Limited, μητρικής της Wind Ελλάς.

Η διαγωνιστική διαδικασία με σύμβουλο τη JP Morgan κατέληξε με δύο δεσμευτικές προσφορές, από τις BC Partners και Providence, που όμως δεν φάνηκε να πλησιάζουν τον πήχη που είχαν θέσει οι πωλητές. Η διαδικασία, πλέον, μένει ανοικτή, με τους μετόχους της εταιρείας να έχουν ήδη λάβει μέρισμα συνολικού ύψους 225 εκατ. ευρώ