Πέντε λόγοι για να κάνετε ποδήλατο – Προσφορές στην TRIM/Thule με τα καλύτερα αξεσουάρ

27

Το ποδήλατο, ήδη από την εποχή της καραντίνας λόγω του κορονοϊού, έχει αναδειχθεί σε έναν ιδανικό τρόπο άθλησης και οικολογικής μετακίνησης. Εμείς σας δίνουμε πέντε λόγους να ξεκινήσετε το ποδήλατο, αλλά και τις μοναδικές προσφορές σε αξεσουάρ ποδηλάτου που μπορείτε να βρείτε μόνο στην TRIM, συνεργάτη της Thule στην Ελλάδα.

  1. Διασκεδαστικές μετακινήσεις

Αντί να στριμώχνεστε στα μέσα μαζικής μεταφοράς, επιλέξτε το ποδήλατο και ξεκινήστε τη μέρα σας δυναμικά. Μάλιστα, αντικαθιστώντας το αμάξι με το ποδήλατο, όχι μόνο θα γλιτώσετε τον χρόνο που θα αφιερώνατε για να βρείτε πάρκινγκ, αλλά θα κάνετε και καλό στο περιβάλλον.

2. Γυμναστείτε γρήγορα

Εκτός από εύκολος τρόπος μετακίνησης, το ποδήλατο είναι ένας ιδανικός τρόπος άθλησης. Σε αντίθεση με την προπόνηση στο γυμναστήριο, για την οποία πρέπει να «ξεκλέψετε» χρόνο, το ποδήλατο θα ενσωματωθεί εύκολα στην καθημερινότητά σας.

3. Αποδράστε από τα προβλήματα

Η βόλτα με το ποδήλατο φτιάχνει τη διάθεση. Κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας ξεχνάτε ό,τι σας απασχολεί και συγκεντρώνεστε στη στιγμή, ενώ παράλληλα ο οργανισμός σας εκκρίνει σεροτονίνη και ενδορφίνες, ορμόνες οι οποίες σχετίζονται με την καλή διάθεση.

4. Δυνατά πόδια

Ένας άλλος λόγος που το ποδήλατο κάνει καλό, είναι ότι συμβάλλει στην απώλεια βάρους, την καύση θερμίδων και στη διατήρηση της σιλουέτας. Ειδικά τα πόδια σας, ανάλογα με την ένταση που κάνετε ποδήλατο, θα γυμναστούν αποτελεσματικά. Και το ωραίο είναι ότι δεν καταλαβαίνετε ότι γυμνάζεστε!

5. Για μικρούς και μεγάλους

Το ποδήλατο απευθύνεται σε όλους, μικρούς και μεγάλους. Επίσης, δεν έχει σημασία η φυσική σας κατάσταση, αλλά η διάθεσή σας να εκμεταλλευτείτε όλα τα οφέλη αυτής της τόσο αποδοτικής και διασκεδαστικής γυμναστικής.

Μοναδικές προσφορές σε αξεσουάρ ποδηλάτου από την TRIM/Thule

Αν τελικά αποφασίσετε να ξεκινήσετε το ποδήλατο ή και να βελτιώσετε τις μετακινήσεις σας με αυτό, μην ξεχάσετε να δείτε τις μοναδικές προσφορές της TRIM/Thule.

Αυτή την περίοδο, και μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων, μπορείτε να βρείτε στο φυσικό κατάστημα της TRIM, στη Λεωφόρο Αθηνών 286, στο Χαϊδάρι, υψηλής ποιότητας και ασφάλειας προϊόντα ποδηλάτου.

Ενδεικτικά,

Στα 100 ευρώ τα Thule Pack’n Pedal Small 14L Shield Pannier. Τα αδιάβροχα σακίδια ποδηλάτου διατηρούν τον εξοπλισμό σας καθαρό & στεγνό ενώ κάνετε ποδήλατο. Οι αντανακλαστικές λωρίδες αυξάνουν τη νυχτερινή ορατότητα.

Στα 35 ευρώ το Thule Shield Seat Bag L. Στο σαντάκι σέλας ποδηλάτου L, χωρητικότητας 1 λίτρου, μπορείτε να βάζετε μικροαντικείμενα και εργαλεία για τη συντήρηση του ποδηλάτου. Είναι ημιαδιάβροχο και ανθεκτικό.

Στα 85 ευρώ το Thule Pack ‘n Pedal Large Adventure Touring Pannier. Το σακίδιο 15,5 λίτρων σας επιτρέπει να μεταφέρετε μαζί σας ό,τι θα χρειαστείτε στις μετακινήσεις ή και στα ψώνια σας. Είναι αδιάβροχο και εφαρμόζει στην μπροστινή σχάρα Thule Pack n’ Pedal.

Και αυτά είναι μόνο λίγα από όσα μπορείτε να βρείτε ή και να προπαραγγείλετε στην TRIM.

Γιατί από την TRIM;

Διότι θα είστε σίγουροι πως αγοράζετε ένα αυθεντικό προϊόν της Thule και στην καλύτερη τιμή, από ανθρώπους που θα σας πληροφορήσουν για τα πλήρη χαρακτηριστικά του προϊόντος που θέλετε να αποκτήσετε και ταιριάζει στις ανάγκες σας.