Οι πρώτες πληροφορίες για το νέο iPhone 12

110

Μια γεύση από το νέο iPhone 12 Pro Max, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει ο κολοσσός τους Κουπερτίνο τον Σεπτέμβριο, μας δίνει ο Max Weinbach και το γνωστό κανάλι στο YouTube, EverythingApplePro σύμφωνα με πληροφορίες και σχέδια CAD που διέρρευσαν.

Όπως αναφέρουν στη νέα ναυαρχίδα της Apple, iPhone 12, θα κυριαρχεί το γυαλί τόσο στο εμπρόσθιο όσο και στο οπίσθιο μέρος της συσκευής. Ωστόσο η επένδυση από ανοξείδωτο ατσάλι θα έχει επίπεδη εμφάνιση με στογγυλεμένες καμπύλες, παρόμοια δηλαδή με το iPad Pro.

Η συσκευή θα διαθέτει οθόνη OLED 6,7 ιντσών ενώ τα περιθώρια θα έχουν πάχος μόλις 1,55 χιλιοστών, εν συγκρίσει με το iPhone 11 Pro Max στο οποίο είναι 2,52 ιντσών. Το νέο iPhone μάλιστα θα είναι ιδιαίτερα λεπτό εν συγκρίσει με το iPhone 11 Pro Max, και το πάχος του θα φτάνει μόλις τα 7,4 χιλιοστά.

Επιπλέον υπάρχει περίπτωση η νέα συσκευή να έχει ένα μικρότερου μεγέθους notch. Ωστόσο ο Max Weinbach ισχυρίζεται ότι τα σχέδια δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμα οπότε μπορεί κάποια στοιχεία να αλλάξουν εντέλει.

Όπως φαίνεται από το βίντεο, οι κάμερες θα συνοδεύονται και από ένα σαρωτή LiDAR ενώ η διάμετρος των φακών θα είναι μεγαλύτερη.

Παράλληλα ο υποδοχέας της SIM κάρτας (SIM tray) θα βρίσκεται στην άλλη πλευρά του πλαισίου του τηλεφώνου ενώ το power button θα βρίσκεται ελαφρώς χαμηλότερα.