Οι επίσημες τιμές για το iPhone X – ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες

878

Στις 3 Νοεμβρίου η ελληνική αγορά θα υποδεχτεί το iPhone X (το smartphone της Apple για τα δέκα χρόνια του iPhone) και από σήμερα, Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, μπορείτε να το προπαραγγείλετε.

Το νέο bezel-less iPhone μπορεί να είναι το πιο ακριβό iPhone της Apple αλλά υπόσχεται ότι θα αλλάξει τα δεδομένα στον κόσμο της έξυπνων κινητών τηλεφώνων. Οι τιμές των δύο μοντέλων διαμορφώνονται, επίσημα, ως εξής:

iPhone X 64GB: 1.199 ευρώ  

iPhone X 256GB: 1.399 ευρώ

Tο νέο iPhone Χ διαθέτει αναβαθμισμένο εξαπύρηνο επεξεργαστή A12 Bionic, ο οποίος είναι 25% ταχύτερος σε σχέση με τον προγενέστερο. Διαθέτει οθόνη OLED Super Retina HD 5,8″ και ευρυγώνιες κάμερες 12MP και 7MP που υποστηρίζουν οπτικό και ψηφιακό ζουμ, με έως και 10x για φωτογραφίες και 6x για βίντεο. Το iPhone X ενσωματώνει την τεχνολογία Face ID, την αναγνώριση και ταυτοποίηση του χρήστη βάσει των χαρακτηριστικών του προσώπου του. Με το πρόσωπό τους πλέον, οι χρήστες του νέου iPhone X θα μπορούν να ξεκλειδώνουν τη συσκευή τους.

Μπορείτε να αποκτήσετε το iPhone X από το επίσημο δίκτυο μεταπωλητών της Apple, καθώς και από τα καταστήματα των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας.