«Ο Γιος του Μεγαλοπατούσα»: Η αξιαγάπητη ταινία κινουμένων σχεδίων έρχεται αποκλειστικά στη Nova!

1004

Η ταινία κινουμένων σχεδίων «Ο Γιος του Μεγαλοπατούσα» κάνει πρεμιέρα μεταγλωττισμένη, σε Ά τηλεοπτική προβολή και αποκλειστικά στην παιδική ζώνη του Novacinema2HD, «Family Movie Night», το Σάββατο 2 Ιουνίου, στις 22:00!

Ο νεαρός Άνταμ ξεκινά ένα επικό, παράτολμο ταξίδι για να ξετυλίξει το μυστήριο πίσω από τον χαμένο για χρόνια πατέρα του, που δεν είναι άλλος από τον θρυλικό Μεγαλοπατούσα! Κρυμμένος βαθιά μέσα στο δάσος για πολύ καιρό ώστε να προστατέψει τον εαυτό του και την οικογένειά του από την HairCo, μία εταιρία-κολοσσό που θέλει να κάνει πειράματα χρησιμοποιώντας το μοναδικό του DNA, θα πρέπει να επανασυνδεθεί με το γιο του και, μαζί, να προετοιμαστούν για τον επερχόμενο κίνδυνο.

Η σκηνοθεσία είναι του Μπεν Στάσεν, ενώ ακούγονται οι φωνές των Σπύρου Μπιμπίλα, Χρήστου Πλαϊνη, Αποστόλη Ψυχράμη και Πέτρου Δαμουλή

Η ταινία έρχεται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1., ενώ διατίθεται σε Nova On Demand και Nova GO, ώστε οι συνδρομητές να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.