Νέες επαγγελματικές λύσεις Wi-Fi από την TP-Link

625

H TP-Link, παγκόσμιος ηγέτης στην παροχή προϊόντων δικτύωσης και υψηλής τεχνολογίας, συμμετείχε στη φετινή Mobile World Congress, τη μεγαλύτερη έκθεση κινητής τηλεφωνίας, που πραγματοποιήθηκε στην Βαρκελώνη από 27 Φεβρουαρίου έως 2 Μαρτίου 2017.

Η εταιρεία συμμετείχε στην έκθεση με νέα προϊόντα για επαγγελματικά Wi-Fi δίκτυα, παρουσιάζοντας τη νέα σειρά WiFi Auranet CAP και συγκεκριμένα δύο νέα προϊόντα, το Wireless Access Point CAP2200 και το AC500 Wireless Controller.

Επιπλέον για διασυνδέσεις μεγάλων αποστάσεων μεταξύ δύο ή περισσοτέρων σημείων, η εταιρεία παρουσίασε δύο νέα προϊόντα της σειράς Pharos, το Wireless Base Station WBS510 και το Outdoor Access Point CPE520.

Auranet CAP: Αυτόνομο Wi-Fi δίκτυο διαχειριζόμενο κεντρικά από Hardware Controller

η σειρά CAP Access points, με κεντρική διαχείριση από τον Auranet Wireless Controller, έχει σχεδιαστεί με στόχο λειτουργία που συνδυάζει υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση. Με εύκολη τοποθέτηση, και  υποστηρίζοντας τροφοδοσία Power over Ethernet, τα CAP2200 Access Points είναι Tri-Band (2 x 5GHz bands στα 867 Mbps σε κάθε band και 1 x 2.4GHz band στα 400 Mbps), παρέχουν ταχύτητες Wi-Fi 802.11ac Wave 2 και υποστηρίζουν MU-MIMO τεχνολογία.

Τα CAP access points παρέχουν ταχύτερες, ισχυρότερες και απόλυτα αξιόπιστες ασύρματες διασυνδέσεις, ακόμη και όταν θα πρέπει να συνδεθεί σε αυτά ένας πολύ μεγάλος αριθμός χρηστών.

Η σειρά CAP υποστηρίζει Fast Roaming μεταξύ των access points του Δικτύου, παρέχοντας υποστήριξη σε εφαρμογές που απαιτούν αδιάλειπτες διασυνδέσεις.

Με τη δυνατότητα να διαχειρίζεται κεντρικά ως 500 access points, ο Auranet Wireless Hardware Controller AC500, o οποίος είναι rack-mounted, μπορεί να εγκατασταθεί σε ρύθμιση high availability (dual-link). Αυτή η λειτουργία διασφαλίζει ότι η ομαλή λειτουργία του Wi-Fi δικτύου διατηρείται σε περίπτωση αστοχίας του ενός από τους δύο hardware controller, παρέχοντας υψηλή αξιοπιστία, απαραίτητη σε Δίκτυα Επιχειρήσεων.

Το χαρακτηριστικό Captive Portal επιτρέπει στους επισκέπτες να συνδεθούν σε ειδικά διαμορφωμένες σελίδες πρόσβασης, ώστε στη συνέχεια και ανάλογα με την επιθυμητή πολιτική να αποκτήσουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Το σύστημα μπορεί να εκδώσει κωδικούς πρόσβασης όπως και να συνδεθεί με εξωτερική βάση δεδομένων για τον έλεγχο πρόσβασης, παρέχοντας ένα ασφαλές και επαγγελματικό πλαίσιο λειτουργίας του Wi-Fi δικτύου.

Pharos: Outdoor Wi-FI για Διασυνδέσεις Δύο ή περισσοτέρων Απομακρυσμένων Σημείων

Η σειρά Pharos  αποτελεί μια λύση υψηλής απόδοσης για εφαρμογές ασύρματης δικτύωσης εξωτερικού χώρου. Στις περιοχές που δεν υπάρχει WAN υποδομή ενσύρματου δικτύου, οι λύσεις ασύρματης διασύνδεσης αποτελούν την μοναδική επιλογή ώστε οι πάροχοι να καλύψουν τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των επιχειρήσεων και των χρηστών.