Νέα Samsung smartphones

585

Η Samsung Electronics Hellas παρουσίασε τα νέα μέλη της οικογένειας Galaxy στις σειρές Galaxy A, Α9 και Α7, καθώς και Galaxy J, J6+ and J4+.

Χάρη στους 4 φακούς του Galaxy A9, ο χρήστης μπορεί να κρατήσει για πάντα δυναμικές και όμορφες φωτογραφίες.

  • Το 2x Optical Zoom εξασφαλίζει εκπληκτικές και ευκρινείς κοντινές λήψεις ακόμη και από μακριά.
  • Χάρη στους υπερευρυγώνιους φακούς ο χρήστης μπορεί να απαθανατίζει τον κόσμο, όπως τον βλέπει, χωρίς όρια, και να φωτογραφίζει σαν επαγγελματίας χάρη στη λειτουργία βελτιστοποίησης σκηνής.
  • Δεν υπάρχουν όρια στη δημιουργικότητα με τον φακό βάθους, καθώς προσφέρουν ελευθερία χειροκίνητης διαχείρισης του βάθους πεδίου των φωτογραφιών.
  • Δυνατότητα αποτύπωσης καθαρών και φωτεινών φωτογραφιών ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού χάρη στον κύριο φακό 24MP του Galaxy A

To Galaxy A7 διαθέτει νέες καινοτόμες λειτουργίες που κάνουν την καθημερινότητα πιο εύκολη και συναρπαστική. Δίνει τη δυνατότητα στον χρήστη να αιχμαλωτίσει και να μοιραστεί τις εμπειρίες του με τη επαναστατική τριπλή κάμερα του Galaxy A7:

  • Χάρη στον υπερευρυγώνιο φακό 8MP 120°, το Galaxy A7 προσφέρει φωτογραφίες ευρείας γωνίας χωρίς κόπο.
  • Οι φακοί 24MP και βάθους σε συνδυασμό με τη λειτουργία Εστίασης σε Πραγματικό Χρόνο δίνουν τη δυνατότητα ελέγχου του βάθους πεδίου, επιτρέποντάς την προσαρμογή του bokeh εφέ για δημιουργία εκπληκτικών φωτογραφιών.
  • Μπορείτε να τραβήξετε απόλυτα καθαρές φωτογραφίες σε συνθήκες έντονου και χαμηλού φωτισμού. Ο κύριος φακός 24MP του Galaxy A7 αφήνει αυτόματα περισσότερο φως, συνδυάζοντας τέσσερα pixels σε ένα pixel σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Το Galaxy A7 αναδεικνύει το καλύτερο σε αυτό που βλέπει. Διαθέτοντας την έξυπνη λειτουργία της Samsung, βελτιστοποίηση σκηνής, η κάμερά του κατηγοριοποιεί το θέμα και προσαρμόζει το χρώμα, την αντίθεση και τη φωτεινότητα για άμεση βελτιστοποίηση της ποιότητας της εικόνας.

Τα Galaxy J6+ and J4+ διαθέτουν εργονομικές καμπύλες που προσδίδουν premium εμφάνιση και αίσθηση, καθώς και άνετο κράτημα. Η βελτιωμένη 6.0” HD+ οθόνη χωρίς όρια προσφέρει εκπληκτική εμπειρία gaming και πολυμέσων, καθώς και πολλές δυνατότητες multi-tasking, αφού με τη λειτουργία διαχωρισμένης οθόνης ο χρήστης αξιοποιεί το μέγεθός της και μπορεί να απολαύσει δύο εφαρμογές ταυτόχρονα.