Νέα premium PCs από την HP

624

Η HP αποκάλυψε μια νέα τολμηρή premium σειρά notebooks, desktops και οθόνες, που έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε οποιοδήποτε μέρος επιθυμούμε να εργαστούμε. Τα πιο πρόσφατα portfolio των HP Elite 1000 και HP Envy περιλαμβάνουν οπτικά εντυπωσιακό σχεδιασμό, δυναμική απόδοση και μέγιστη ευελιξία για να μπορείτε να συνδέεστε με ασφάλεια, να δημιουργείτε και να εργάζεστε από όπου και αν βρίσκεστε και όποτε χρειάζεστε.

Καινοτομία Αιχμής για το Σύγχρονο Γραφείο: Σειρά HP Elite 1000

Οι εργαζόμενοι έχουν διαφορετικές απαιτήσεις από τις συσκευές τους, βάσει του τρόπου που έχουν μάθει να ζουν και να εργάζονται. Η σειρά HP Elite 1000 ταιριάζει ιδανικά στον άνθρωπο που αναζητά άψογο design και αντοχή, υψηλή ασφάλεια και εργαλεία που συνδυάζονται απόλυτα με την καθημερινότητά του.

Οι συσκευές της σειράς HP Elite 1000 που ανακοινώθηκαν, βρίσκονται μεταξύ των πιο εύχρηστων και ασφαλών υπολογιστών παγκοσμίως και περιλαμβάνουν μια ολοκληρωμένη γκάμα λύσεων, όπως είναι το HP Endpoint Security Controller, το HP Sure Start Gen4, και το HP Sure Run, που παρουσιάστηκαν νωρίτερα αυτή τη χρονιά. Το ολοκαίνουριο HP EliteBook x360 1030  είναι η πρώτη συσκευή που ενσωματώνει το προαιρετικό HP Sure Recover με Ενσωματωμένο Reimaging. Αυτή η επιλογή αποθηκεύει την εικόνα του λογισμικού συστήματος σε μια ενσωματωμένη μνήμη, διασφαλίζοντας ότι τα δεδομένα επανακτώνται ακόμα και αν ο σκληρός δίσκος σβηστεί και δεν υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση δικτύου.

Δύναμη να Κάνεις τα Πάντα: Η Σειρά HP ENVY

Ο σημερινός καταναλωτής αναζητά μια συσκευή που μπορεί να κάνει τα πάντα- είτε βρίσκεται στο σπίτι είτε στη δουλεία ή το σχολείο, η συσκευή είναι απαραίτητο να συμβαδίζει με τον απαιτητικό του τρόπο ζωής. Γι’ αυτό η HP ενσωμάτωσε στο portfolio του ENVY εξαιρετικά χαρακτηριστικά που ξεπερνούν τις βασικές βελτιώσεις σε απόδοση και μπαταρία. Το ολοκαίνουριο HP Command Center, διαθέσιμο στις τελευταίες συσκευές ENVY, επιτρέπει στους χρήστες να βελτιώσουν την απόδοση του συστήματός τους, τον θόρυβο του ανεμιστήρα και την θερμοκρασία με την τεχνολογία CoolSense. Η υποστήριξη ταχυτήτων Gigabit Wi-Fi είναι ακόμα ένα χαρακτηριστικό αυτών των συσκευών, που παρέχει ταχεία συνδεσιμότητα για απαιτητικές εφαρμογές streaming ταινίων, μουσικής και gaming[i]. Πολλές από αυτές τις εφαρμογές χρειάζονται δυναμικό ήχο, και αυτός είναι και ο λόγος που όλες οι συσκευές HP ENVY έχουν Audio από την Bang & Olufsen. Η τεχνολογία Sure View[ii] μαζί με fingerprint readers ή και IR cameras είναι επίσης διαθέσιμα σε επιλεγμένα μοντέλα , ώστε να διατηρούν την πληροφορία ασφαλή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις premium καταναλωτικές συσκευές της HP επισκεφθείτε το: http://www8.hp.com/us/en/premium/laptops/index.html.

[i] Internet service required and not included.

[ii] HP Sure View available on select HP ENVY laptop FHD non-touchscreen configurations and requires factory configuration. Brightness will vary between sharing and privacy modes.