Μεταδώστε το πνεύμα των γιορτών με φωτογραφίες σε χριστουγεννιάτικες κορνίζες!

873

Πιστεύετε ότι τα Χριστούγεννα είναι η πιο όμορφη γιορτή; Νιώθετε πιο χαρούμενοι και ξέγνοιαστοι; Μεταδώστε το πνεύμα των γιορτών με φωτογραφίες σε χριστουγεννιάτικες κορνίζες! Με την εφαρμογή Χριστουγεννιατικες Κορνιζες οι ομορφες φωτογραφιες γίνονται γιορτινές και ζεσταίνουν την ατμόσφαιρα!

Κατεβάστε την εφαρμογή

Ένας χιονάνθρωπος, ένας τάρανδος και μερικές νιφάδες χιονιού είναι συνήθως οι πρώτες εικόνες που έρχονται στο μυαλό όταν σκεφτόμαστε τα Χριστούγεννα. Όλες οι κορνίζες της εφαρμογής είναι στολισμένες με όλα τα παραπάνω μοτίβα που θα σας κάνουν να αισθάνεστε νοσταλγία για τα Χριστούγεννα ακόμη και μέσα στο καλοκαίρι! Η μυρωδιά από τα χριστουγεννιάτικα γλυκά και τα χριστουγεννιάτικα στολίδια σε όλατα σπίτια δείχνουν ότι ο Άγιος Βασίλης θα έρθει σύντομα! Βγείτε φωτογραφίες με τα δώρα που θα σας φέρει και βάλτε τις σε χριστουγεννιάτικες κορνίζες φωτογραφιών! Μοιραστείτε όλες τις ομορφες φωτογραφιες που θα βάλετε στις κορνίζες στο Facebook ή το Instagram.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

🎄 Επιλέξτε ωραιες φωτογραφιες από τη συλλογή σας ή βγάλτε νέες
🎄 Λειτουργία φλας
🎄 Επιλογή κορνίζας
🎄 Ρύθμιση φωτογραφίας σε κορνίζα
🎄 Κοινοποίηση φωτογραφιών στο Facebook, Instagram ή στο Twitter

Τα μάθατε τα νέα; Έρχεται ο άγιος Βασίλης! Σύντομα, θα πέσουν οι πρώτες νιφάδες χιονιού και τότε θα έχουν έρθει τα Χριστούγεννα και φέτος! Μαζί με τα Χριστούγεννα θα ετοιμαστεί και ο πρώτος χιονάνθρωπος! Το τέλειο σκηνικό για αξέχαστες ωραιες φωτογραφίες στα χιόνια σε μοναδικές κορνίζες.

Έρχονται τα Χριστούγεννα!