Κλιματιστικά της LG στα γραφεία της OKTABIT

524

Τις ολοκληρωμένες επαγγελματικές λύσεις κλιματισμού της LG Electronics (LG) επέλεξε η OKTABIT, εταιρεία η οποία ειδικεύεται στη διάθεση επώνυµων προϊόντων πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών σε τοπικούς κατασκευαστές και μεταπωλητές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, με σκοπό να καλύψει τις ανάγκες για ψύξη και θέρμανση των κεντρικών της γραφείων που βρίσκονται στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής στην Αθήνα.

Αναλυτικότερα, η LG ανέλαβε την προμήθεια και την εγκατάσταση των πιστοποιημένων κατά Eurovent ενεργειακά αποδοτικών πολυδιαιρούμενων συστημάτων κλιματισμού VRF LG Multi V, και συγκεκριμένα συστημάτων εξωτερικών μονάδων VRF Multi V με συνολική ψυκτική ισχύ 118 KW, 30 εσωτερικών μονάδων κλιματισμού τύπου κασέτας τεσσάρων κατευθύνσεων καθώς και κεντρικού χειριστηρίου με οθόνη αφής AC SMART το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα ελέγχου έως 128 εσωτερικών μονάδων.

Οι λύσεις ψύξης και θέρμανσης της LG αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια πληθώρα διαφορετικών επαγγελματικών χώρων, όπως γραφεία, ξενοδοχεία, συνεδριακοί χώροι, αλλά και εμπορικά καταστήματα συνδυάζοντας υψηλή απόδοση ενέργειας και κομψό σχεδιασμό. Παράλληλα, λόγω της αυξημένης αντοχής τους, ελαχιστοποιούνται τα κόστη συντήρησης και οι δαπάνες για επισκευές ή αντικατάσταση.

Η τεχνολογική υπεροχή των επαγγελματικών συστημάτων θέρμανσης και κλιματισμού της LG, η αξιοπιστία της εταιρείας απέναντι στους επαγγελματίες κάθε κλάδου, καθώς και η διαρκής υποστήριξη τόσο σε pre – sales όσο και σε after – sales επίπεδο έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην επιλογή της LG ως συνεργάτη από την ΟΚΤΑΒΙΤ.

 

Καμία δημοσίευση για προβολή