iLuv: Τα πιο hot ακουστικά

1491
iLuv TrueBTAir

Ο απαραίτητος σύντροφος στην καθημερινότητά σου

Τα iLuv παραμένουν σταθερά love brand στην ελληνική αγορά, χαρίζοντας κορυφαία ποιότητα ήχου και στυλ.

Η επιλογή των ακουστικών χρειάζεται προσοχή, αν δεν θέλετε να δαπανήσετε άσκοπα τα χρήματα σας για ένα προϊόν που θα αρχίσει να φθείρεται και να παρουσιάζει προβλήματα μετά από λίγο καιρό.

Εάν, λοιπόν, ψάχνετε ακουστικά με ποιότητα υλικών, που να αντέχουν στην καθημερινότητά σας ή και στις δραστηριότητές σας (αθλητισμός κ.λπ.), και να εφοδιάζονται με τεχνολογίες που να προσφέρουν καθαρό και κορυφαίο ήχο, τότε έχετε μόνο μία επιλογή: τα ακουστικά της iLuv.

Τα συγκεκριμένα προϊόντα της iLuv, που έρχονται στην ελληνική αγορά από την Intertech, όχι μόνο αποτελούνται από μια ευρεία γκάμα ακουστικών, αλλά διακρίνονται από όλα τα υπόλοιπα για την ανθεκτικότητα και τον ήχο τους. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρείτε στην iLuv τα ακουστικά που ταιριάζουν σε εσάς.

Peppermint Talk
Αν ενδιαφέρεστε να αποκτήσετε διακριτικά, βολικά και πρακτικά ενσύρματα ακουστικά, επιλέξτε τη σειρά Peppermint Talk. Και σε αυτά τα ακουστικά είναι εγγυημένος ο υψηλής καθαρότητας ήχος, η συνδεσιμότητα με έξυπνα κινητά τηλέφωνα (με Android και iOS λειτουργικά) μέσω της υποδοχής των 3,5 χιλ., αλλά και τα τρία «μαξιλαράκια» για καλύτερη εφαρμογή. Ιδιαίτερα χρήσιμο είναι το επίπεδο καλώδιό τους, το οποίο δεν περιπλέκεται και έτσι δεν φθείρεται ούτε μειώνεται η λειτουργικότητά του – σε αντίθεση με την πλειονότητα των ασύρματων ακουστικών. Προσέξτε τον πολύ ξεχωριστό σχεδιασμό τους, που προσφέρει πολύ καλή απομόνωση από τους εξωτερικούς θορύβους.

Metal Forge & Metal Neck Air
Αν, πάλι, σας αρέσει περισσότερο το μεταλλικό φινίρισμα στα ακουστικά, τότε πολύ δυνατές επιλογές είναι τα ακουστικά Metal Forge και Metal Neck Air. Χωρίς καμία έκπτωση σε επίπεδο ήχου, συνδεσιμότητας με έξυπνα κινητά τηλέφωνα και ενσωματωμένο χειριστήριο με μικρόφωνο (για έλεγχο των κλήσεων και της μουσικής, με πλήκτρα αυξομείωσης της έντασης του ήχου). Ενώ τα ενσύρματα Metal Forge είναι πιο απλά, αν και περιλαμβάνουν τρία «μαξιλαράκια» διαφορετικών μεγεθών για την καλύτερη δυνατή εφαρμογή με Noise Isolation σχεδιασμό, τα ασύρματα Metal Neck Air είναι για πιο αθλητικούς χαρακτήρες. Εγγυώνται αρκετό χρόνο αναμονής (80 ώρες) και χρόνο λειτουργίας (6 ώρες), ενώ είναι αδιάβροχα χάρη στο πρότυπο IPX4. Τα ακουστικά έχουν μαγνητικές επαφές για ασφαλή εφαρμογή όταν δεν τα χρησιμοποιείτε, και εύκαμπτο περιλαίμιο χαμηλού βάρους, για να μη σας εμποδίσουν καθόλου στην καθημερινότητά σας, είτε γυμνάζεστε είτε… τρέχετε για τη δουλειά.

TrueBTAir
Τα ασύρματα ακουστικά True BT Air κάνουν τη διαφορά με την κορυφαία ευχρηστία τους και την εμπειρία ακρόασης που πάντα ήθελες. Συνδέονται ασύρματα μέσω τεχνολογίας Bluetooth με τη συμβατή φορητή συσκευή σου, Android και iOS, και διαθέτουν αυτονομία μπαταρίας έως 4 ώρες. Χάρη στη θήκη φόρτισης (800 mAh) θα απολαύσεις συνολικά έως 20 ώρες λειτουργίας, ώστε να μην έχεις κανένα άγχος. Επιπλέον, είναι κατάλληλα για άθληση, καθώς διαθέτουν προστασία κατά του νερού και του ιδρώτα (πιστοποίηση IPX4), ώστε να είσαι σε θέση να προπονηθείς χωρίς περιορισμούς και άγχος για την καλή λειτουργία τους ακόμα και σε περίπτωση βροχόπτωσης. Η εύκολη φορητότητά τους θα σου λύσει τα χέρια, χάρη στη θήκη μεταφοράς και φόρτισης που περιλαμβάνεται, για να τα έχεις πάντα μαζί σου δίχως κόπο και να διασφαλίσεις την ακεραιότητά τους από γρατζουνιές και άλλες φθορές.