IFA 2019: Με τον Kirin A1 τα Huawei Freebuds 3 είναι τa πρώτα True Wireless Stereo ακουστικά ενεργής ακύρωσης θορύβου του κόσμου.

417

Η Huawei ανακοίνωσε σήμερα στο Βερολίνο τα νέα True Wireless Stereo ακουστικά, HUAWEI Freebuds 3. Τα FreeBuds 3 αντιπροσωπεύoυν μία νέα έξυπνη ακουστική εμπειρία λανσάροντας μια νέα στρατηγική ήχου, η οποία συνάδει με την επικέντρωσή μας στην Premium αγορά ήχου, και τροφοδοτείται από το ιδιόκτητο chip μας Kirin A1.

O Kirin A1 υιοθετεί μια τεχνολογικά προηγμένη προσέγγιση για την παροχή ανώτερης ηχητικής ποιότητας για τα Freebuds3, που οδηγεί σε εξαιρετικές τεχνικές επεξεργασίας ήχου με έναν εξαιρετικά ρυθμισμένο οδηγό υψηλής ευαισθησίας προσφέροντας εξαιρετική μουσική απόδοση και φωνητική αναπαραγωγή. Επιπλέον, ο νέος ευφυής ήχος που τροφοδοτείται από τονKirin Α1 διαθέτει πληθώρα κορυφαίων χαρακτηριστικών, όπως απλή και σταθερή συνδεσιμότητα, εξαιρετικά χαμηλή αδράνεια και εντυπωσιακή προσέγγιση στον έλεγχο του θορύβου.

Δημιουργώντας το νέο έξυπνο ήχο:  HUAWEI Kirin A1 chip

Ο Kirin Α1 είναι το πρώτο chip που αναπτύξαμε, το οποίο έχει σχεδιαστεί ειδικά για την αγορά του ήχου και των wearables . Ο Kirin A1 είναι πολύ αποδοτικός και δυναμικός μέσα από το μικροσκοπικό αποτύπωμά του (4,3 mm x 4.4 mm).

Όντας το πρώτο παγκόσμιο BT 5,1 & BLE 5,1 chip , o Kirin A1 εξασφαλίζει ότι τα Freebuds 3 είναι ασύγκριτα για τη σταθερότητα και την ευκολία της συνδεσιμότητα τους. Σε συνδυασμό με τη νέα γενιά του αλγορίθμου επιλογής σήματος Bluetooth που επιφέρει η έξυπνη προσαρμοστική τεχνολογία συχνότητας στο πεδίο επικοινωνίας, το chip μπορεί να προσδιορίσει δυναμικά τις ζώνες συχνοτήτων που επηρεάζονται από το σήμα 2,4 GHz, όπως το Wi-Fi και να μεταπηδήσουν σε ένα δωρεάν κανάλι. Αυτό του επιτρέπει να προσαρμόζεται γρήγορα στις περιβαλλοντικές αλλαγές και να επιτυγχάνει υψηλότερες δυνατότητες αντιπαρεμβολών.

Το ισοχρονικό διπλό κανάλι Bluetooth1 της Huawei, μας επιτρέπει να φέρνουμε πραγματικό στερεοφωνικό ήχο σε ασύρματα καλύμματα ακουστικών, συνδέοντας ταυτόχρονα και τα δύο ακουστικά, αλλά ανεξάρτητα μεταξύ τους. Η τεχνολογία συγχρονισμένου διπλού καναλιού της Huawei επιτρέπει σε δύο ακουστικά να λαμβάνουν τα αριστερά και τα δεξιά κανάλια ήχου απευθείας από μια έξυπνη συσκευή, διευκολύνοντας παράλληλα την άμεση επικοινωνία μεταξύ της συσκευής και των δύο ακουστικών χωρίς παρεμβολές. Η αυτοαναπτυσσόμενη διπλού καναλιού συγχρονισμένη λειτουργία μετάδοσης οδηγεί σε λανθάνοντα χρόνο μέχρι και 190 ms2, καθιστώντας τα Freebuds 3 το τέλειο ασύρματο ακουστικό για τους gamers που θέλουν άμεση ακουστική ανάδραση για μια μοναδική εμπειρία gaming.

Ολοκαίνουριος αισθητικός σχεδιασμός, εμπνευσμένος από την φύση

 Τα Freebuds 3 της Huawei φυλάσσονται σε μια στρογγυλή θήκη φόρτισης αρκετά μικρή για να χωράει στην παλάμη του χεριού μας.

Με την εργονομική στρογγυλεμένη καμπύλη τους και τη φυσική ανοιχτή σχεδίαση, τα ακουστικά HUAWEI Freebuds 3 εγγυώνται άνετη και σταθερή εφαρμογή, επιτρέποντας στους ακροατές να τα «φορούν» στα αυτιά τους για ώρες. Κομψά διακοσμημένα και όμορφα τελειωμένα, τα HUAWEI Freebuds3 επωφελούνται από ένα μίνιμαλ αλλά μοντέρνο σχεδιασμό με κύριο χαρακτηριστικό το γυαλιστερό μαύρο και λευκό φινίρισμα.

Η εξερεύνηση των νέων παραγόντων που έχουν αισθητικό, εργονομικό και ακουστικό όφελος επέφερε το βιονικό σχεδιασμό Dolphin για τα HUAWEI Freebuds 3. Εμπνευσμένα από τη φυσική καμπυλότητα της φωνητικής κοιλότητας ενός δελφινιού, ο σχεδιασμός εστιάζει στον ήχο και τον διαμορφώνει. Αυτό, σε συνδυασμό με την ικανότητά του να εισχωρεί ελαφρώς βαθύτερα στο αυτί, παρέχει μια ευδιάκριτη βελτίωση της ποιότητας του ήχου για τον ακροατή.

Μια έξυπνη  προσέγγιση μείωσης θορύβου

Με τη δύναμη του HUAWEI Kirin A1 , γεφυρώνoυμε το χάσμα μεταξύ της εξειδικευμένης κατασκευής chip και της τέχνης της ανάπτυξης ενός υψηλής ποιότητας μοναδικού ήχου. Για να εξισορροπήσει αυτές τις δύο προτάσεις, η Huawei ανέπτυξε έναν προηγμένο ψηφιακό επεξεργαστή σήματος για τον  Kirin A1.  Ο Kirin A1οδηγεί τη βιομηχανία σε συχνότητα επεξεργασίας ήχου σε επίπεδα έως και 356MHZ. Ο ακριβής και σε πραγματικό χρόνο 3A αλγόριθμος μείωσης θορύβου κλήσης επιτρέπει στα HUAWEI Freebuds 3 να μειώσουν αποτελεσματικά το θόρυβο3 από το περιβάλλον, έτσι ώστε ο συνομιλητής να ακούει πιο καθαρά και να απολαμβάνει μια υψηλής ποιότητας εμπειρία κλήσης.

Τα HUAWEI Freebuds 3 είναι τα πρώτα Open-fit TWS ακουστικά που υποστηρίζουν τη μείωση του θορύβου κλήσης και την ακριβή και live μείωση θορύβου. Με τη βοήθεια της προσομοίωσης του ακουστικού καναλιού, η συχνότητα εξόδου και η ένταση του σήματος μείωσης του θορύβου προσαρμόζονται για διαφορετικά σχήματα καναλιών στο αυτί, επιτυγχάνοντας έτσι την δραστική επίδραση μείωσης του θορύβου, με open-fit ένδυση. Με διπλό πάτημα του αριστερού ακουστικού για ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της λειτουργίας ANC, μπορείτε ακόμα να απολαύσετε κρυστάλλινη μουσική, ακόμη και στο πολυσύχναστο μετρό ή σε ένα θορυβώδες εστιατόριο.

Ποιότητα ήχου σαν σε studio, δυνατό μπάσο.Το υψηλής ακρίβειας, υψηλής ευαισθησίας 14mm δυναμικό πρόγραμμα οδήγησης στα HUAWEI Freebuds 3 έχει συντονιστεί προσεκτικά για να επιτρέψει κάθε νότα, έτσι ώστε να αποκατασταθεί η αρχική λαμπρότητα του. Ένας σύνθετος σωλήνας μπάσου που μπαίνει έξυπνα σε κάθε δύναμη του ακουστικού. Πιο δυνατά, πιο έντονα και πιο δυναμικά. Μοιάζει σαν να απολαμβάνεις τη μουσική σε ένα στούντιο.

Μια μπαταρία που κατασκευάστηκε για να διαρκεί όλη την ημέρα

Η θήκη των Freebuds 3 είναι εξοπλισμένη με δυνατότητες ασύρματης φόρτισης τόσο από ασύρματους φορτιστές, όσο και από αντίστροφη ασύρματη φόρτιση από smartphones που υποστηρίζουν αυτή τη λειτουργία. Αξιοποιώντας την εξαιρετικά αποδοτική κατανάλωση ενέργειας του Kirin A1, τα HUAWEI Freebuds 3 μπορούν να παρέχουν τέσσερις ώρες αναπαραγωγής από ένα μόνο φορτίο, και συνολικά 20 ώρες όταν γίνεται παράλληλη χρήση με τη θήκη φόρτισης5.

  1. Η αναβάθμιση HOTA μπορεί να υποστηρίξει τη συγχρονισμένη μετάδοση διπλού καναλιού.
  2. Δεδομένα που βασίζονται σε αποτελέσματα δοκιμών από το εργαστήριο HUAWEI και τα smartphones HUAWEI με EMUI10 ή παραπάνω.
  3. Δεδομένα που βασίζονται στα αποτελέσματα από το εργαστήριο της HUAWEI. Τα πραγματικά αποτελέσματα μπορεί να διαφέρουν λόγω των διαφορών στο μέγεθος του αυτιού των χρηστών, στη δομή του σωλήνα του αυτιού, στον τρόπο φορέματος, και επηρεάζεται επίσης από το τρόπο μάσησης.
  4. Η αντίστροφη φόρτιση απαιτεί το smartphone της Huawei με λειτουργία αντίστροφης φόρτισης και το φορτιστή.
  5. Δεδομένα με βάση τα αποτελέσματα από το εργαστήριο της HUAWEI. Από προεπιλογή (η ενεργός μείωση θορύβου δεν είναι ενεργοποιημένη), 50% ένταση, AAC λειτουργία, πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας επηρεάζεται από τον όγκο, πηγή, παρεμβολές στο περιβάλλον, χαρακτηριστικά του προϊόντος και συνήθειες χρήσης.