Η Teleunicom αναλαμβάνει τη διανομή των laptop της Ηuawei

453

Μετά τη συνεργασία της Teleunicom με τη Huawei στη διανομή των smartphones, tablets και αξεσουάρ τεχνολογίας στην ελληνική αγορά, η Teleunicom αναλαμβάνει τη διανομή και των κορυφαίων laptop της Huawei στο δίκτυο πελατών της, δηλαδή σε όλες τις κορυφαίες εταιρείες του κλάδου τω ν τηλεπικοινωνιών και τεχνολογίας στην Ελλάδα.

H Huawei, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, βάζει ψηλά τον πήχη και στην αγορά των laptop. H εταιρεία η οποία έχει εισέλθει στην αγορά των φορητών υπολογιστών σε παγκόσμιο επίπεδο εδώ και τέσσερα χρόνια και διεκδικεί και σε αυτό τον τομέα μία από τις κορυφαίες θέσεις στην αγορά. Τα μοντέλα που λανσάρονται για πρώτη φορά στην Ελλάδα είναι τα MateBook D14 και MateBook D15 και διατίθενται στην αγορά.

Τα νέα μοντέλα της σειράς Matebook D ανακοινώθηκαν στις 24 Φεβρουαρίου στη Βαρκελώνη από την Huawei και ταυτόχρονα ξεκίνησε και η διάθεσή τους στην ελληνική αγορά με την μορφή προπαραγγελίας που διήρκησε έως και τις 2 Μαρτίου.

Πέρα από το απαράμιλλο design, την ποιότητα κατασκευής και τις επιδόσεις, η Huawei προσέλκυσε το αγοραστικό κοινό με μία πολύ δυνατή προσφορά. Με την προπαραγγελία ενός εκ των δύο laptop, 200 τυχεροί έλαβαν δώρο το μοναδικό smartphone Huawei Nova 5T. Μαζί, η Huawei λάνσαρε και την υπηρεσία Huawei Share One Hop, για μία αδιάκοπη εμπειρία συνδεσιμότητας μεταξύ laptop και smartphone.