Η ταινία Jumanji γίνεται videogame

419

Η BANDAI NAMCO Entertainment Europe, ο παγκόσμιος publisher παιχνιδιών για όλη την οικογένεια Outright Games και το βρετανικό στούντιο ανάπτυξης Funsolve, σε συνεργασία με τη Sony Pictures, σήμερα ανακοινώνουν το Jumanji: The Video Game, το παιχνίδι που είναι τοποθετημένο στον κόσμο των επιτυχημένων ταινιών Jumanji.

Με την κυκλοφορία του στις 15 Νοεμβρίου 2019, το Jumanji: The Video Game σας δίνει τον έλεγχο των μεγαλύτερων ηρώων της ταινίας Jumanji καθώς είναι στην αναζήτηση πολύτιμων λίθων, στην προσπάθεια να σώσετε τον κόσμο και να βρείτε το δρόμο της επιστροφής. Τι είναι αυτό που τους εμποδίζει; Μια ομάδα από θανατηφόρα εξωτικά πλάσματα, επικίνδυνες τοποθεσίες και μια στρατιά δαιμόνιων ληστών.

Παίξτε online ή με λειτουργία split-screen με άλλους τρεις φίλους σας σε αυτή την αστεία περιπέτεια, καθώς έρχεστε αντιμέτωπος με όλα τα νέα περιβάλλοντα στο Jumanji, επιλέξτε τον δικό σας χαρακτήρα ανάμεσα στους Dr. Smolder Bravestone, Ruby Roundhouse, Franklin “Mouse” Finbar ή Professor Shelly Oberon και συνδυάστε τις μοναδικές τους ικανότητες ώστε να τους κρατήσετε ζωντανούς.