Η πρώτη ασύρματη και δικτυωμένη σκούπα χειρός

1586

H Hoover, μια από τις γνωστότερες μάρκες οικιακών συσκευών, με σημαντικές καινοτομίες στην ασύρματη σύνδεση, παρουσιάζει την πρώτη WiFi σκούπα χειρός, την H-Free 800.

Το μόνο που χρειαζόμαστε για να επικοινωνήσουμε μαζί της είναι το αντίστοιχο app, το Hoover Wizard: που θα μας ενημερώσει σε πραγματικό χρόνο για τη συντήρηση και τον καθαρισμό του φίλτρου, το επίπεδο φόρτισης της μπαταρίας, αλλά και δυνατότητα παραμετροποίησης των λειτουργιών της συσκευής -ανάμεσα τους και ηλεκτρονικό «κλείδωμα» για να μην μπορούν να την ανοίξουν παιδιά-, στατιστικά και tips χρήσης, ποιο αξεσουάρ είναι κατάλληλο για κάθε επιφάνεια, ακόμη και ένα μετρητή καύσης θερμίδων, όταν καθαρίζουμε!
Φυσικά η H-Free 800 δεν μένει μόνο στην δικτυακή της επίδοση. Στο μικρό της βάρος, μόλις 3,7 κιλά, έχει καταφέρει να συμπυκνώνει εντυπωσιακές τεχνολογίες για αυξημένες επιδόσεις και υψηλή ευκολία χρήσης.Έτσι, η μπαταρία της, 22Volt, ιόντων λιθίου, αντέχει έως 35 λεπτά, ενώ το ηλεκτρικό μοτέρ με τεχνολογία H-LAB χωρίς ψήκτρες, κρατά σταθερή την απόδοση στην απορρόφηση, σε όλο το χρόνο χρήσης. Η μπαταρία φορτίζεται – επάνω στην σκούπα ή μόνη της – πλήρως σε 5 ώρες, ενώ διατίθεται και ως αξεσουάρ, για περαιτέρω επέκταση της αυτονομίας χρήσης.

Η νέα ασύρματη σκούπα H-Free 800 της Hoover, θα είναι διαθέσιμη από τον Αύγουστο σε επιλεγμένα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών με ενδεικτική τιμή λιανικής με ΦΠΑ €399.