Η LG τιμήθηκε κατά τη διάρκεια των CES 2018 Innovation Awards

699

Η Ένωση Τεχνολογίας Καταναλωτών (Consumer Technology Association – CTA™) αναγνώρισε την LG Electronics (LG) για την πρωτοπορία και την καινοτομία της στην τεχνολογία και τον σχεδιασμό με τα CES® 2018 Innovation Awards – με πολλαπλές διακρίσεις για τις LG OLED τηλεοράσεις και τα ψυγεία που θα παρουσιαστούν τον Ιανουάριο.

Αυτή η χρονιά, της CES 2018, σηματοδοτεί για έκτη συνεχή φορά τη διάκριση των LG OLED τηλεοράσεων, των οικιακών συσκευών και των συσκευών ναυαρχίδων smartphones με CES Innovation Awards, την επίσημη αναγνώριση της βιομηχανίας για τα πιο καινοτόμα προϊόντα που παρουσιάστηκαν στην ετήσια έκθεση τεχνολογίας των καταναλωτών γνωστή ως CES®. Επιπλέον, η εταιρεία  θα λάβει  το 12ο CES Best of Innovations Award για ένα μοναδικό νέο προϊόν που θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το 2018.

Συνολικά η LG κέρδισε ‘CES 2018 Innovation Awards’ σε οκτώ εξαιρετικά ανταγωνιστικές κατηγορίες: Οθόνες, Οικιακές Συσκευές, Ασύρματα Συσκευές, Smart Home, Ψηφιακή Σήμανση, Εξαρτήματα Οικιακού Ήχου & Εικόνας, Περιφερειακά Υπολογιστών και Ενσωματωμένες Τεχνολογίες.

Τέλος, οι κορυφαίοι νικητές των CES 2018 Innovation Award της εταιρείας είναι τα πολλαπλά βραβευμένα ψυγεία LG Door-in-Door® με τεχνολογία SmartThinQ™ όσο και οι LG OLED τηλεοράσεις με απόδοση του απόλυτου μαύρου, άπειρη αντίθεση, ευρύτερο φάσμα χρωμάτων και γωνιών θέασης. Με επιπλέον βραβεία καινοτομίας της LG διακρίθηκαν ένα νέο πλυντήριο-στεγνωτήριο, ένα προηγμένο video προβολέα, Smart 4K UHD τηλεοράσεις και πολλά άλλα, τα οποία θα παρουσιαστούν στη CES 2018.

2018 CES Innovation Awards

Με τη χορηγία της CTA και την υποστήριξη του Συλλόγου Βιομηχανικών Σχεδιαστών της Αμερικής (Industrial Designers Society of America), τα βραβεία καινοτομίας ‘CES Innovation Awards’ υπογραμμίζουν την πρόοδο των προϊόντων σε ό, τι αφορά τον σχεδιασμό και τη μηχανική. Τα βραβεία επιλέγονται κάθε χρόνο από μια ομάδα διακεκριμένων σχεδιαστών του κλάδου, μηχανικών και δημοσιογράφων που εξετάζουν τις προτεινόμενες εγγραφές των προϊόντων βάσει διαφόρων κριτηρίων, συμπεριλαμβανομένης της σχέσης με τον χρήστη, την αισθητική, τον καινοτομικό σχεδιασμό, την ποιότητα και τη συμβολή τους στην ποιότητα ζωής των χρηστών.

Ο πλήρης κατάλογος των νικητών 2018 CES Innovation Award της LG θα ανακοινωθεί σε συνδυασμό με τη συνέντευξη τύπου της LG στην CES που θα πραγματοποιηθεί στις 08:00 PST στις 8 Ιανουαρίου 2017, στο Las Vegas, Νεβάδα, Η.Π.Α.