Η Intracom Telecom δεν θα συμμετάσχει στην έκθεση MWC 2020

727

H Intracom Telecom, παρακολουθώντας στενά, τις τελευταίες εβδομάδες, τις εξελίξεις και την κατάσταση που διαμορφώνεται σχετικά με την έξαρση της επιδημίας του νέου κοροναϊού, έλαβε την απόφαση να αποσύρει τη συμμετοχή της στην έκθεση MWC Barcelona 2020, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 24-27 Φεβρουαρίου στην Ισπανία.

Ο απώτερος στόχος αυτής της κίνησης είναι να αποφευχθεί ο κίνδυνος έκθεσης των εργαζομένων της, του μεγαλύτερου και πολυτιμότερου κεφαλαίου της εταιρείας, καθώς και των συνεργατών της σε ένα επισφαλές και επιδεινούμενο περιβάλλον, μιας και στις 30 Ιανουαρίου 2020 ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας  κήρυξε τον κοροναϊό ως παγκόσμια απειλή για τη δημόσια υγεία.

Ο κ. Mohamed Ahmed, Διευθύνων Σύμβουλος της Intracom Telecom, υπογραμμίζει: “Οι εργαζόμενοι, οι συνεργάτες και οι πελάτες της Intracom Telecom έχουν πρωταρχική σημασία για την εταιρεία και αποτελούν κύρια προτεραιότητά μας. Σας διαβεβαιώνω ότι η απόφαση αυτή δεν ήταν εύκολη, καθώς το MWC Barcelona είναι μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις στον κλάδο που δραστηριοποιούμαστε. Παρ’ όλα αυτά, είμαστε βέβαιοι ότι ακολουθούμε την πλέον ορθή και υπεύθυνη οδό για όλους.”