Η Google ανακοίνωσε τα mid-range smartphones Pixel 3a & Pixel 3a XL

700

Η Google προέβη στην επίσημη ανακοίνωση των πρώτων πραγματικά οικονομικών Pixel smartphones, που υπόσχονται εξαιρετική κάμερα και υποστήριξη λογισμικού για πολλά χρόνια. Ο λόγος, για τα Google Pixel 3a και Google Pixel 3a XL.

Αν και η νέα οικογένεια συσκευών εμφανίζεται κάπως συντηρητική ως προς το design, με αυτά τα μεγάλα bezels, φέρει ένα χαρακτηριστικό που δεν θα δεις σε κανένα άλλο οικονομικό smartphone. Μια κάμερα, επιπέδου ναυαρχίδας. Η κάμερα των 12MP στο Pixel 3a και XL έρχεται με το εντυπωσιακό Night Sight feature και θα μπορεί να προβεί στην λήψη εκπληκτικών φωτογραφιών, όπως συμβαίνει και με τη σειρά Pixel 3.  Θα λάβουν τρεις μεγάλες ενημερώσεις του Android, το Android 10Q, το Android 11R και Android 12S.

Αυτό που θα πρέπει να σημειώσουμε, είναι ότι από τη στιγμή που προωθούνται σαν οικονομικές προτάσεις, δεν θα έχουμε την ευκαιρία να συναντήσουμε τον Snapdragon 855. Αντίθετα, επιλέχθηκε ο Snapdragon 670 για το Pixel 3a και ο Snapdragon 710 για το Pixel 3a XL. Tέλος, η Google έχει αποδείξει ότι δεν χρειάζεστε, δυο, τρεις, τέσσερις κάμερες για να βγάλετε καλές φωτογραφίες. Υπάρχει μόνο μια κάμερα των 12MP, η ίδια που θα συναντήσεις στα flagship Pixel μοντέλα. Οι τιμές ξεκινούν από τα 400 δολάρια, σχεδόν τα μισά από άλλα flagship smartphones και το επίσημο ντεμπούτο τους έχει προγραμματιστεί για τις 7 Μαΐου.