Η Apple ετοιμάζει αναδιπλούμενο iPhone;

537

Μπορεί η Apple να μην έκανε την εμφάνισή της στη μεγάλη τεχνολογική έκθεση της Βαρκελώνης, κατάφερε ωστόσο να τραβήξει τα βλέμματα ακόμα κι από μεγάλη απόσταση με τις αναδιπλούμενες προτάσεις της.

Σύμφωνα με το AppleInsider η εταιρεία έχει κατοχυρώσει μια ευρεσιτεχνία με τίτλο «Electronic Devices with Flexible Displays» (Ηλεκτρονικές Συσκευές με Ευέλικτες Οθόνες, δηλαδή). Σε αυτήν ο κολοσσός του Κουπερτίνο περιγράφει τρόπους για να προστατεύεται η foldable οθόνη όταν εκτίθεται σε ακραίες θερμοκρασίες, γεγονός που επιβεβαιώνει πως και η Apple θα ακολουθήσει την νέα τάση.

Να υπενθυμίσουμε ότι ακόμα και ο συνιδρυτής της Apple Στιβ Βόζνιακ είχε δηλώσει στο Bloomberg ανήσυχος γιατί η εταιρεία έχει μείνει πίσω στον τομέα των αναδιπλούμενων συσκευών. «Για χρόνια η Apple κυριαρχούσε σε τομείς όπως το touch ID, η αναγνώριση προσώπου και η εύκολη πληρωμή μέσω του τηλεφώνου. Δεν είναι όμως ηγέτης σε τομείς όπως τα αναδιπλούμενα τηλέφωνα και αυτό με ανησυχεί γιατί πραγματικά θέλω ένα αναδιπλούμενο τηλέφωνο».