Η Apple ερευνά αναφορές για iPhone 8 που διογκώθηκαν ενώ φόρτιζαν

759

Κάποιοι φανς της Apple πήραν τελικά στα χέρια τους το iPhone 8, αλλά ήδη δύο ιδιοκτήτες στην Ασία έχουν καταγγείλει πως τα κινητά τους εμφάνισαν πρόβλημα.

Ένας ιδιοκτήτης iPhone 8 Plus στην Ταϊβάν λέει ότι η συσκευή του την οποία είχε μόλις πέντε μέρες «άνοιξε» κατά τη φόρτιση, σύμφωνα με το The Next Web. Ο ιδιοκτήτης ισχυρίζεται ότι χρησιμοποιούσε  το επίσημο καλώδιο φόρτισης της Apple και μετά από περίπου τρία λεπτά το τηλέφωνο άρχισε να διογκώνεται και το έβγαλε από το φορτιστή.

Ένας άλλος ιδιοκτήτης iPhone 8 Plus στην Ιαπωνία ισχυρίζεται επίσης ότι το τηλέφωνό του άρχισε να κόβεται στα δύο. Το περίεργο στην περίπτωση αυτή είναι ότι δεν είχε καν προλάβει να φορτίσει τη συσκευή. Ο ιδιοκτήτης ισχυρίζεται ότι η οθόνη του τηλεφώνου του έσπασε με το που το έβαλε από το κουτί.

 

Ο πιο πιθανός ένοχος για αυτά τα θέματα οθόνης είναι η διόγκωση της μπαταρίας, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχουν συγκεκριμένες απαντήσεις από τα αναφερθέντα περιστατικά ή από την Apple.

Το πρώτο κινητό iPhone που παρουσίασε το πρόβλημα έχει επιστραφεί στην Apple για έρευνα και ένας εκπρόσωπος της Apple επιβεβαίωσε στο Mashable ότι η εταιρεία εξετάζει τα περιστατικά, αλλά ακόμη δεν σχολιάζει περαιτέρω.

Μέχρι στιγμής, αυτά είναι τα μόνα δύο περιστατικά που εμφανίστηκαν στο διαδίκτυο, οπότε τα προβλήματα στα μπροστινά πάνελ δεν φαίνεται να είναι ένα διαδεδομένο ζήτημα.

Είναι σημαντικό να μην υπάρξουν αναφορές για εκρήξεις, επομένως είναι ασφαλές να πούμε, τουλάχιστον για τώρα, ότι αυτό δεν είναι κάτι που θα εξελιχθεί όπως η περίπτωση του Samsung Galaxy Note 7 πέρυσι.