Η αγαπημένη σειρά των Ελλήνων στο Netflix

617

Νέα έρευνα διεξήχθη για τις συνήθειες του ελληνικού κοινού που παρακολουθεί σειρές στο Netflix. Η έρευνα έγινε από την εταιρεία αναλύσεων ierax analytix και τα αποτελέσματα έρχονται να συμφωνήσουν με αυτά των συνηθειών της υπόλοιπης Ευρώπης  σε μεγάλο ποσοστό.

Η Eleven και η παρέα της είναι η αγαπημένη σειρά για το 9% των ατόμων που πήραν μέρος στην έρευνα της ierax analytix σχετικά με το Netflix. Αναφορικά με την πρώτη δεκάδα, μετά το Stranger Things έρχονται στη 2η θέση το La Casa de Papel με 8%, The Witcher με 7%, Peaky Blinders και Lucifer στο 5%, You και Dark στο 4%, Elite, Breaking Bad και Friends στο 3%.

Πάνω από 100 τίτλοι εμφανίστηκαν ως αγαπημένοι, γεγονός που δείχνει το υψηλό επίπεδο των σειρών στο Netflix!

Εκτός Netflix, τα πρωτεία πάνε στο Game of Thrones με 15%, ενώ αρκετά πιο πίσω ήρθαν το Supernatural 5% και Grey’s Anatomy 4%.

Όσον αφορά το μέσο στο οποίο παρακολουθούν Netflix οι συμμετέχοντες στην έρευνα, η τηλεόραση παραμένει 1η με 44%, στη 2η θέση έρχονται υπολογιστές και laptop με 26%, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί το κινητό με 22%. Σημαντικό μπορεί να θεωρηθεί το γεγονός ότι μόνο το 20% των συμμετεχόντων βλέπει «ξεροσφύρι» Netflix, ενώ οι υπόλοιποι καταναλώνουν είτε φαγητά ή ποτά κατά τη διάρκεια των αγαπημένων τους σειρών.