Huawei MediaPad M5: Το ιδανικό tablet για κάθε άνθρωπο που θέλει την αλλαγή

1634
huawei m5

Προσεγμένος σχεδιασμός και προηγμένες λειτουργίες συνδυάζονται σε μια έξυπνη συσκευή ικανή να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του σύγχρονου χρήστη.

Σε οποιοδήποτε εργασιακό περιβάλλον υπάρχουν οι άνθρωποι που ξεχωρίζουν με τις ιδέες τους, τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνουν, τις ρηξικέλευθες προτάσεις τους, τη σκέψη και τη συμπεριφορά τους. Αυτοί είναι οι changemakers, οι οποίοι με ηγετικό πνεύμα και σύμμαχο την τεχνολογία ικανοποιούν τις σύγχρονες τάσεις και τις ανάγκες των συνανθρώπων τους.

huawei m5

Ο τρόπος με τον οποίο δουλεύουν, σκέφτονται και ενεργούν είναι διαφορετικός για τον κάθε changemaker. Όπως είπαμε, άλλωστε, αυτές οι ηγετικές προσωπικότητες βρίσκονται σε όλους τους τομείς, αναλαμβάνοντας καθήκοντα και projects που απαιτούν, πάνω απ’ όλα, σωστή οργάνωση. Το κοινό τους γνώρισμα όμως είναι ο multitasking τρόπος σκέψης: Μπορούν να δουν τα διάφορα μοτίβα γύρω τους, να αναγνωρίσουν το πρόβλημα σε κάθε κατάσταση και να βρουν τον τρόπο να το λύσουν, να οργανώσουν ευέλικτες ομάδες, να ηγηθούν σύνθετων ενεργειών και να προσαρμοστούν ανά πάσα στιγμή σε νέα δεδομένα.

huawei m5

Ρίχνοντας μια ματιά στους μεγαλύτερους changemakers των καιρών μας, διαπιστώνουμε πως πάντα εμπνέονταν όταν βρίσκονταν σε ξένο περιβάλλον απ’ αυτό στο οποίο εργάζονταν καθημερινά. Η έμπνευση μπορεί να βρίσκεται σε ένα βιβλίο, τα podcast του Monocle ή μία παρουσίαση σε ένα TED. Η βάση για μια ιδέα που ίσως δημιουργήσει μια νέα σχολή τέχνης, μπορεί να βρίσκεται σε ένα ντοκιμαντέρ που διατίθεται online, το τελευταίο τεύχος κάποιου περιοδικού ή το περιεχόμενο που μπορεί να βρει κανείς εν αφθονία σε μία από τις πλατφόρμες streaming. Η εντύπωση που θα αφήσει κάτι, οτιδήποτε, μπορεί να γίνει η βάση για κάτι ολοκαίνουργιο, ένα πραγματικό έργο τέχνης. Καταναλώνουμε τόσο μεγάλο όγκο περιεχομένου κάθε μορφής (ήχος, εικόνα, κείμενο) καθημερινά που χρειαζόμαστε ένα εργαλείο, ικανό να προσφέρει μια άριστη εμπειρία χρήσης, σαν κι αυτή της τελευταίας γενιάς tablets με τα υψηλής ποιότητας συστήματα εικόνας και ήχου.

huawei m5

Για να φέρουν εις πέρας, όμως, τα δύσκολα καθήκοντα που αναλαμβάνουν και για να υλοποιήσουν το όραμά τους, οι changemakers χρειάζονται μια συσκευή που θα καλύπτει συνολικά κάθε επιθυμία τους τη δεδομένη στιγμή, χωρίς εκπτώσεις στην εμφάνιση, στην πρακτικότητα, στις επιδόσεις και στην αυτονομία. Τη λύση για την εξυπηρέτηση όλων αυτών των διαφορετικών αναγκών έρχεται να δώσει η Huawei με το ιδανικό εργαλείο για κάθε changemaker, αλλά και για καθέναν από εμάς που θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά και να προλαβαίνουμε τις αλλαγές. Και το όνομα αυτού: Huawei MediaPad M5.

huawei m5

Ο ιδανικός συνεργάτης σας
Το Huawei MediaPad M5 διακρίνεται σε ήχο, εικόνα, μπαταρία και επεξεργαστική ισχύ, κερδίζοντας μια θέση στο κομοδίνο σας, στο γραφείο σας, στον καναπέ σας ή στη βαλίτσα που ετοιμάζετε πριν από κάθε σας ταξίδι, επαγγελματικό ή μη. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα πάψει να βρίσκεται στο πλευρό σας, καλύπτοντας κάθε σας ψηφιακή ανάγκη.

Το MediaPad M5 διακρίνεται για τον εργονομικό και συμπαγή σχεδιασμό του, χαρακτηριστικό που εξασφαλίζει άνετο κράτημα και αυξημένη αντοχή στον χρόνο, πανίσχυρο επεξεργαστή Kirin 960 για εξαιρετική απόδοση σε εφαρμογές και παιχνίδια, ενώ η μεγάλη μπαταρία των 7.500 mAh επιτρέπει στον χρήστη να περάσει πολλές ώρες μαζί του χωρίς να αγχώνεται για τη φόρτιση, σε όλες τις συνθήκες.

Το Huawei MediaPad M5 ξεχωρίζει για τη μεγάλη οθόνη των 10,8’’ με ανάλυση 2.560 x 1.600 pixels, που είναι σε θέση να αναπαράγει κάθε εικόνα με υπέροχα χρώματα και λεπτομέρεια, ενώ η τεχνολογία ClariVu ενισχύει την εμπειρία θέασης με τη βοήθεια έξυπνων αλγορίθμων για να προσαρμόζει τις θολές εικόνες και τη μειωμένη αναλογία αντίθεσης κατά την αναπαραγωγή video.

Εάν μάλιστα είστε από αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν τη μουσική στη ζωή τους, θα χαρείτε αν μάθετε ότι η Huawei έχει τοποθετήσει τέσσερα ηχεία της Harman-Kardon, τα οποία με την ενσωματωμένη τεχνολογία Histen προσφέρουν βαθύ, τρισδιάστατο ήχο υψηλής ανάλυσης και κορυφαίας ποιότητας.

Από πλευράς λογισμικού, οι χρήστες απολαμβάνουν το περιβάλλον EMUI 8.0 της Huawei βασισμένο στο λειτουργικό σύστημα Android 8.0 Oreo για μια φιλικότερη, απλούστερη και απολαυστικότερη εμπειρία χρήσης. Επιπλέον, η παραγωγικότητα των επαγγελματιών χρηστών ενισχύεται με τη λειτουργία Desktop και τη δυνατότητα σύνδεσης πληκτρολογίου για ευκολότερη εισαγωγή κειμένου.

huawei m5

Η Huawei άκουσε τις απαιτήσεις των σύγχρονων χρηστών και αντιλήφθηκε ότι η κατανάλωση περιεχομένου στα smartphones και τα laptops δεν είναι τόσο διασκεδαστική όσο θα έπρεπε, καθώς οι συγκεκριμένες συσκευές δεν δημιουργήθηκαν για αυτόν τον λόγο. Έτσι, σχεδίασε και υλοποίησε ένα tablet το οποίο δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την ψυχαγωγία και τη χαλάρωση του χρήστη χωρίς παραχωρήσεις.

Στη σημερινή εποχή, για να απολαύσουμε στο έπακρο την εργασία και την ψυχαγωγία πρέπει να δουλέψουμε έξυπνα, και για να το πετύχουμε αυτό χρειαζόμαστε τα κατάλληλα εργαλεία. Το Huawei MediaPad M5 είναι σίγουρα ένα από αυτά.

Το Huawei MediaPad M5 διατίθεται στην Ελλάδα στο Premium χρώμα Space Grey.

huawei m5