Έτσι θα είναι το επόμενης γενιάς iPhone;

498

Όσο περνά ο καιρός και μέχρι η Apple να παρουσιάσει το νέο ή τα νέα μοντέλα της, τόσο θα αυξάνονται τα renders και οι διαρροές για το επόμενης γενιάς iPhone.

Το Engadget, λοιπόν, δημοσίευσε renders της νέας συσκευής, στην οποία πρώτα απ’ όλα ξεχωρίζει η τοποθέτηση-διάταξη της κάμερας και του φλας. Όπως φαίνεται από τις εικόνες που δημοσίευσε το εν λόγω τεχνολογικό site, η κάμερα και το φλας θα τοποθετηθούν κάθετα και όχι οριζόντια όπως συνέβαινε έως σήμερα. Επίσης, η πίσω πλευρά του κινητού θα είναι κατασκευασμένη από γυαλί και όχι από μέταλλο, για να υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, όλα δείχνουν πως η ασύρματη φόρτιση και η διπλή κάμερα θα είναι δεδομένα στην επόμενη γενιά των iPhone της Apple.

Κατά τα άλλα, το επόμενης γενιάς iPhone θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις: το μικρό πρόκειται να διαθέτει οθόνη με διαγώνιο 5,0 ιντσών (από 4,7 ίντσες) ενώ το μεγάλο, πρόκειται να διαθέτει οθόνη 5,8 ιντσών (από τις 5,5 ίντσες του σημερινού μοντέλου).  Στην μπροστινή πλευρά, ακόμη, θα υπάρχει σαρωτής δακτυλικών αποτυπωμάτων που δεν θα ξεχωρίζει από τη γυάλινη επιφάνεια.