Έπαινοι της Deutsche Telekom για το management Τσαμάζ στον ΟΤΕ

376

O CFO του Deutsche Telekom Group, Dr Christian Illek, μιλώντας στο conference call του μητρικού oμίλου για τα αποτελέσματα της DT στην Ευρώπη, ξεχώρισε την απόδοση της Ελλάδας, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Αυτή η ανάπτυξη (στην Ευρώπη) πραγματικά βασίζεται σε όλες μας τις δραστηριότητες, αλλά για να είναι ειλικρινής νομίζω ότι πρέπει να ξεχωρίσουμε την ελληνική ομάδα. Η ομάδα γύρω από τον Μιχάλη Τσαμάζ έδωσε και πάλι εξαιρετικά αποτελέσματα στο γ’ τρίμηνο και ελπίζουμε ότι θα συνεχίσουν να το κάνουν και στο μέλλον».

Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια των ερωταπαντήσεων, συζητήθηκε το ζήτημα δημοσιευμάτων σχετικά με τον ΟΤΕ, για διαφορετικές ανανεώσεις συμβολαίων ή για πρόωρη λήξη συμβάσεων διευθυντικών στελεχών. Ο CFO του DT Group σημείωσε πως «για να είμαστε ειλικρινείς, γνωρίζουμε αυτές τις φήμες, όμως δεν υπάρχει καμία βάση πίσω από αυτό.

Εξήρα τις επιδόσεις στην Ελλάδα σε αυτό το τρίμηνο ως εξαιρετικές και πράγματι είναι εξαιρετικές. Νομίζω ότι ο Μιχάλης και η ομάδα του αποδίδουν πολύ αξιόπιστα, πολύ καλά αποτελέσματα τα τελευταία χρόνια και πιστεύουμε σε αυτόν, ότι η ομάδα θα κάνει το ίδιο και στο μέλλον».