Έως τα τέλη Ιουνίου τα νέα κινητά τηλέφωνα Nokia στην ελληνική αγορά

1486

Μέχρι τα τέλη Ιουνίου η ελληνική αγορά θα έχει υποδεχθεί τα νέα κινητά τηλέφωνα της Nokia, μετά την εξαγορά του brand από την HMD Global, την οποία απαρτίζουν παλαιότερα στελέχη της φιλανδικής εταιρείας αλλά και της αγοράς.

Όπως αναφέρθηκε σε ενημερωτική συνάντηση που οργάνωσε η HMD Global στην Ελλάδα, το Nokia 6, που θα κοστίζει 259 ευρώ, θα έχει φτάσει στην αγορά έως τα τέλη του Ιουνίου. Το Nokia 5, που θα κοστίζει 199 ευρώ, θα κυκλοφορήσει επίσης έως τα τέλη του Ιουνίου. Μάλιστα, οι Cosmote-Γερμανός θα έχουν αρχικά την αποκλειστικότητα της συσκευής για τους πρώτους δύο μήνες. Το τρίτο κινητό της παρέας, επίσης smartphone, Nokia 3, θα κοστίζει 159 ευρώ και θα φτάσει στις προθήκες των ελληνικών καταστημάτων έως τις 16 Ιουνίου. Τέλος, το ανανεωμένο, αλλά πάντα κλασικό, Nokia 3310 θα κοστίζει 59 ευρώ και έως τις 16 Ιουνίου θα είναι διαθέσιμο στους Έλληνες καταναλωτές.

Να σημειώσουμε ότι το νέο Nokia 3310, που είναι feature phone, περιλαμβάνει μια καινούρια έκδοση του παιχνιδιού Snake καθώς και φωτογραφική μηχανή 2MP με LED flash. Η συσκευή λειτουργεί σε πλατφόρμα Nokia Series 30+ και ζυγίζει μόλις 79,6 γραμμάρια. Επιπλέον, διαθέτει microSIM και LED φακό. Το μέγεθος της οθόνης είναι μόλις 2,4 ίντσες με ανάλυση QVGA.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Λάμπρος Ζολώτας, επικεφαλής της Nokia/HMD Global για την Ελλάδα, στόχος της εταιρείας είναι να προσφέρει κινητά τηλέφωνα για την αληθινή ζωή. “Θέλουμε τα τηλέφωνα να λειτουργούν στην πραγματική, καθημερινή ζωή και να εξυπηρετούν τις ανάγκες των ανθρώπων. Γι’ αυτό και προσφέρουμε premium experience και στα πιο οικονομικά μοντέλα”.

Μπορεί το brand της Nokia να έλειψε για σημαντικό διάστημα από την αγορά κινητής τηλεφωνίας, ωστόσο τα τέσσερα νέα μοντέλα συνδυάζουν πολύ όμορφη σχεδίαση στη λεπτομέρεια, μινιμαλιστικό design, δυνατά specs και “pure, secure & up to date” Android σε όλη την γκάμα και σε όλο το εύρος των έξυπνων συσκευών της εταιρείας.