Εντελώς δωρεάν το Grand Theft Auto V!

155

Η Epic Games συνεχίζει την παράδοση του να δίνει δωρεάν παιχνίδια και αυτή τη φορά μας δίνει το GTA V.

Σύμφωνα με τον επίσημο λογαριασμό του EGS στο Twitter αλλά και του ίδιου του site, το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο δωρεάν για απόκτηση από τις 14 μέχρι τις 21 του μήνα.

Πρόκειται για το πιο επιτυχημένο εμπορικό προϊόν ψυχαγωγίας που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, ξεπερνώντας σε τα 120 εκατ. κομμάτια σε πωλήσεις, που δημιούργησαν έσοδα μεγαλύτερα από το Avatar και τις ταινίες Star Wars. Κυκλοφόρησε στην αρχική του έκδοση το 2013 σε PlayStation 3 και Xbox 360, το 2014 το είδαμε ανανεωμένο με μπόλικο νέο υλικό σε PlayStation 4 και Xbox One και το 2015 κυκλοφόρησε και σε PC στην καλύτερη μορφή του.Πρόκειται για ένα παιχνίδι-φαινόμενο που ακόμα και τώρα, 8 χρόνια μετά την αρχική του κυκλοφορία, βρίσκεται συχνά σε πολλαπλά top-10 charts πωλήσεων σε όλο τον κόσμο, ενώ φυσικά αποτελεί και ένα από τα πιο εμπορικά παιχνίδια και στη χώρα μας.

H έκδοση που δίνεται δωρεάν είναι η Premium Edition του παιχνιδιού, που προσφέρει μπόλικα καλούδια για το online κομμάτι, όπως το Criminal Enterprise Starter Pack. Προτού αποχωρήσετε από το site της Epic, μην ξεχάσετε να πάρετε, επίσης δωρεάν, το Death Coming.