Ένα αλλιώτικο smartwatch: Κλασικός σχεδιασμός, ανοξείδωτο ατσάλι και τεχνολογία

67

Η Frederique Constant έχει παρουσιάσει και άλλες προτάσεις στην κατηγορία των smartwatches στο παρελθόν, ενώ τώρα επιστρέφει με το Vitality, το οποίο είναι το νέο της μοντέλο. Η νέα της πρόταση συνεχίζει να κινείται κοντά στις επιταγές της φιλοσοφίας του Horological Smartwatch, συνδυάζοντας τον αναλογικό με τον ψηφιακό χαρακτήρα. Κατά κύριο λόγο, η εικόνα του είναι κλασική, με δείκτες ωρών και λεπτών στο καντράν, μαζί με μία οθόνη λίγο πάνω από το 6.

Η κάσα του ρολογιού έχει διάμετρο 42 χιλιοστών, είναι διαθέσιμη σε ανοξείδωτο ατσάλι και ροζ χρυσό, ενώ αποπνέει αέρα πολυτέλειας που κεντρίζει το αισθητικό ενδιαφέρον. Στην κεντρική οθόνη μπορεί να δει κανείς διάφορες ενδείξεις και πληροφορίες που προκύπτουν από τη συνοδευτική εφαρμογή στο συνδεδεμένο smartphone του χρήστη. Αξίζει να σημειωθεί ότι η οθόνη αυτή εξαφανίζεται όταν δεν υπάρχει κάποια υπενθύμιση ή ένδειξη.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έρχονται από το επίσημο site της εταιρείας, το νέο smartwatch θα έχει ενδεικτική τιμή που δεν θα ξεπερνά το φράγμα των 1000 ευρώ, τιμή που θεωρείται φυσιολογική για ένα ρολόι με αυτό το όνομα χαραγμένο στο καντράν του.

Καμία δημοσίευση για προβολή