‘Εξυπνη λάμπα LED με υψηλή ποιότητα ήχου!

1221

Η Pulse Led λάμπα από τη Sengled είναι μια έξυπνη λάμπα που συνδυάζει την ενεργειακή αποδοτικότητα ενός ροοστάτη φωτισμού LED με την υψηλή ποιότητα ήχου του ηχείου JBL Bluetooth για να σου προσφέρει μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας στο σπίτι.
Απλά τοποθέτησε την Pulse λάμπα σε οποιαδήποτε τυπική πρίζα φωτός, και προσάρμοσε τόσο το φωτισμό όσο και τον ήχο από σχεδόν οποιαδήποτε συσκευή με δυνατότητα Bluetooth, συμπεριλαμβανομένων των iPhone και το iPad σου.
Ζήσε την εμπειρία του διογκωμένου και πλούσιου στερεοφωνικού ήχου της JBL σε συνδυασμό με τη ζεστή, ατμόσφαιρα που προσφέρει ο φωτισμός, χωρίς τη φασαρία των καλωδίων ηχείων, τροφοδοσίας, ή ενός ανεξάρτητου τηλεχειριστηρίου.
Η λάμπα Pulse εξαφανίζεται μέσα στα φωτιστικά που ήδη έχεις, ώστε να μπορείς να απολαύσεις την αγαπημένη σου μουσική και διάθεση φωτισμού. Και όλα αυτά από μια πηγή ενέργειας.
Επιπλέον, η iOS εφαρμογή προσφέρει απρόσκοπτο έλεγχο τόσο στο φως όσο και στον ήχο ενώ ακούς την αγαπημένη σου μουσική σε συνεχή ροή, ενώ ταυτόχρονα σου προσφέρει τη δυνατότητα να προσαρμόσεις το φως και τη μουσική σου ώστε να ταιριάζουν σε κάθε διάθεση.
Τιμή 139,9 €