Δείτε το gameplay του Death Stranding από τον Hideo Kojima

669

Δυνατά ξεκίνησε το TGS 2019 (Tokyo Game Show) αφού ο Hideo Kojima, την πρώτη μέρα της έκθεσης, είχε μία μεγάλη έκπληξη από το PlayStation Presents Live Show για όσους περιμένουν με ανυπομονησία του νέο του δημιούργημα, Death Stranding.

O Hideo Kojima, λοιπόν, προχώρησε σε επίδειξη gameplay του νέου τίτλου. Δυστυχώς, τα πάντα είναι στα Ιαπωνικά, αλλά μπορείτε να δείτε το υλικό παρακάτω. Στο βίντεο μπορείτε να δείτε τον Sam, να ετοιμάζει ένα μεγάλου μεγέθους backpack προτού ξεκινήσει το ταξίδι του σε έναν, από ότι φαίνεται άδειο, εγκαταλελειμμένο κόσμο. Σε κάποιο σημείο, φτάνει σε μία μικρή βάση, και εκεί μπορούμε να δούμε το μικρό μωρό που έχει μαζί του.

Η υπόθεση

Πριν από την επίδειξη του υλικού/ gameplay, ο Hideo Kojima δημοσίευσε ένα κείμενο στο οποίο αναφέρθηκε στην υπόθεση του Death Stranding. «To Death Stranding είναι ένα εντελώς νέο παιχνίδι δράσης» έγραψε, «όπου ο σκοπός του παίκτη είναι να επανασυνδέσει απομονωμένες πόλεις και μία κατακερματισμένη κοινωνία. Όλα τα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του σεναρίου/ ιστορίας και του gameplay συνδέονται μεταξύ τους με το “νήμα” ή τη σύνδεση. Ως Sam Porter Bridges, θα επιχειρήσετε να «γεφυρώσετε» αυτά τα τμήματα, και με αυτό τον τρόπο, να δημιουργήσετε νέους δεσμούς ή “νήματα” με άλλους παίκτες σε όλο τον κόσμο».

Θα μάθουμε τι σημαίνουν όλα τα παραπάνω στις 8 Νοεμβρίου, όταν και το πολυαναμενόμενο παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για το PS4.