Αυξήθηκαν 44% οι πωλήσεις Honor κινητών εκτός Κίνας

555

Η HONOR στο 1ο εξάμηνο της χρονιάς κατέγραψε αύξηση πωλήσεων 44% στο σύνολο των αγορών εκτός Κίνας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Ενδεικτικές της δυναμικής αυτής είναι οι επιδόσεις της HONOR στην αγορά της Βορειο-Ανατολικής Ευρώπης, όπου η αύξηση των πωλήσεων τους πρώτους έξι μήνες της χρονιάς έφθασε στο 110% (σε σχέση με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα του 2018). Αποτέλεσμα της εκτόξευσης αυτής ήταν το brand HONOR να αναρριχηθεί σε έναν αριθμό χωρών στην πρώτη πεντάδα της κατάταξης των κατασκευαστών smartphones, με βάση το μερίδιο αγοράς που συγκέντρωσαν. Ειδικότερα, στη Φινλανδία η HONOR στο 1ο εξάμηνο του 2019 έφθασε στην 4η θέση της κατάταξης συγκεντρώνοντας μερίδιο αγοράς 10,1%, ενώ στην Τσεχία ανέβηκε στην 5η θέση με ένα μερίδιο της τάξεως του 7%.

Εκτός όμως της εμπορικής επιτυχίας των προϊόντων της η HONOR στη διάρκεια της χρονιάς ενίσχυσε περαιτέρω την παρουσία της στα κανάλια διάθεσης σε όλο τον κόσμο. Συγκεκριμένα, μέχρι το τέλος του προηγούμενου Αυγούστου, η εταιρεία διέθετε περισσότερα από 1.760 φυσικά καταστήματα σε όλο τον κόσμο, αυξάνοντας ταυτόχρονα τον αριθμό των αλυσίδων καταστημάτων με τις οποίες συνεργάζεται στους 20.000.