Αντίστροφη μέτρηση για το Athens Digital Arts Festival

144

Λίγες μέρες έμειναν, μέχρι το ADAF 2020, να ανοίξει τις διαδικτυακές του πύλες.

Ενάντια στις αντιξοότητες της εποχής το Athens Digital Arts Festival, εξελίσσεται, γίνεται ακόμη πιο δημιουργικό και θα πραγματοποιηθεί και Online. Η νέα, ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα του ADAF, θα φιλοξενεί για δύο μήνες, καθημερινά, έργα καλλιτεχνών, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε όλους με ένα κλικ.

Το online.adaf.gr, θα περιέχει έργα, τα οποία ο θεατής θα μπορεί να παρακολουθήσει on demand (στην διάθεση του κοινού από την αρχή του φεστιβάλ), αλλά και live streaming (έργα που θα προβάλλονται ζωντανά, σε καθορισμένες ημερομηνίες, τα περισσότερα εκ των οποίων, μετά την προβολή τους θα μένουν on demand στον ιστότοπο) ανάμεσα στα οποία και πολλές παγκόσμιες πρεμιέρες!

Οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ. Για πρώτη χρονιά το Athens Digital Arts Festival, θα παρουσιάσει τα δικά του βραβεία,τα ADAF Awards. Το κοινό, θα έχει την δυνατότητα να ψηφίζει τα αγαπημένα του έργα και  στην λήξη του φεστιβάλ (10 Σεπτεμβρίου), θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα, θα βραβευτούν οι καλλιτέχνες, αλλά και οι ψηφοφόροι θα γίνουν μέρος μιας μοναδικής κλήρωσης για να κερδίσουν δώρα τεχνολογίας.

Αξιοποιώντας  τα αγαθά που μας παρέχει η τεχνολογία με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, σε μια εποχή αποσύνδεσης, ανατροφοδοτούμε και ενώνουμε τους ανθρώπους μέσω μιας Online πλατφόρμας, γεμάτη τέχνη!  Το ADAF Online, παρέχει την δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν τα προβαλλόμενα έργα, δίχως περιορισμούς, έχοντας πάντα την ασφάλεια του χώρου τους.

Το μόνο που χρειάζεται για να γίνεται μέρος της ADAF Online εμπειρίας είναι να κάνετε subscribe στο online.adaf.gr!