Ακυρώθηκε η μεγάλη έκθεση videogames E3 2020 – Πού θα δούμε τις παρουσιάσεις

344

Ακυρώθηκε η μεγάλη έκθεση ηλεκτρονικών παιχνιδιών E3 που επρόκειτο να διεξαχθεί στο Λος Άντζελες, εξαιτίας του κοροναϊού.

 

Η ESA, η διοργανώτρια της έκθεσης δημοσιοποίησε την απόφαση, η οποία αναφέρει τα εξής: “έπειτα από ενδελεχή συζήτηση με τα μέλη μας σχετικά με την υγεία και την ασφάλεια όλης της βιομηχανίας – των fans, των υπαλλήλων, των εκθετών και των συνεργατών μας – πήραμε τη δύσκολη απόφαση να ακυρώσουμε την E3 2020, που επρόκειτο να πραγματοποιηθεί στο Los Angeles από τις 9-11 Ιουνίου.

Έπειτα από τις αυξανόμενες επιπτώσεις του COVID-19, αισθανθήκαμε ότι αυτός ήταν ο πιο κατάλληλος τρόπος για να προχωρήσουμε σε αυτήν την παγκόσμια κατάσταση που δεν έχει προηγούμενο. Είμαστε πολύ απογοητευμένοι που δεν θα μπορέσουμε να διοργανώσουμε φέτος το event για τους fans και τους υποστηρικτές μας. Όμως, ξέρουμε ότι είναι η σωστή απόφαση, βάσει των πληροφοριών που έχουμε σήμερα.”

Η ESA είναι σε συνεννόηση με τους εκθέτες και τους επισκέπτες για την πλήρη επιστροφή των χρημάτων τους. Επιπρόσθετα, εξερευνούν επιλογές μαζί με τα μέλη τους για να συντονίσουν μια διαδικτυακή εμπειρία που θα περιλαμβάνει τις ανακοινώσεις από όλη τη βιομηχανία για τον Ιούνιο του 2020, ενώ επιβεβαιώνει ότι η E3 θα επιστρέψει το 2021.

Το βασικότερο σενάριο θέλει τις εταιρείες που επρόκειτο να συμμετάσχουν, να διοργανώνουν διαδικτυακά (online) εκδηλώσεις-παρουσιάσεις για την επίδειξη των νέων προϊόντων τους.