Ζήστε τη μαγεία του Μουντιάλ με την Olympus!

83

H Olympus και η Intersys ως επίσημη αντιπρόσωπος του brandστην Ελλάδα, συμμετέχουν στην ποδοσφαιρική γιορτή που θα κρατήσει για όλη την διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλου Ποδοσφαίρου, στην είσοδο του GoldenHall στο Μαρούσι!

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει δημιουργηθεί μπροστά από την είσοδο του GoldenHall, οι επισκέπτες θα έχουν πολλές επιλογές: Στο γηπεδάκι 5Χ5 θα μπορούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους στο ποδόσφαιρο, ακριβώς δίπλα θα μετρήσουν την δύναμη των σουτ και την ταχύτητα τους στο τρέξιμο, ενώ στο… “corner” της Olympus θα φωτογραφηθούν με τους σταρ της Εθνικής μας ομάδας, στο photo-opportunity της Olympus.

Για τον σκοπό αυτό έχει τοποθετηθεί μία φωτογραφία σε φυσικό μέγεθος των παικτών της Εθνικής ομάδας και με την βοήθεια των… στρατηγικά επιλεγμένων κενών, μπορεί ο καθένας να αισθανθεί το αίσθημα της συμμετοχής στην Εθνική μας ομάδα ως συμμετέχουσας στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2014!

Οι άνθρωποι της Olympus, φορώντας τα μπλουζάκια με την ειδική σήμανση, θα είναι εκεί για να απαθανατίσουν την «σκηνή» και να εμφανίσουν άμεσα τις φωτογραφίες των επισκεπτών ως συμπαίκτες με τους διεθνείς ποδοσφαιριστές μας, χαρίζοντας το καλύτερο ενθύμιο από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2014!

Οι επισκέπτες και οι φίλοι της Olympus, μπορούν να ενημερώνονται για τις εξελίξεις και να βλέπουν τις καλύτερες φωτογραφίες στην σελίδα των OlympusCamerasFansGreece στο Facebook: http://www.facebook.com/OlympCamGR.