Υψηλών προδιαγραφών εκτυπωτές Α3 παρουσίασε η HP

235

Η HP ανακοίνωσε σήμερα πως ξεκινά η αποστολή των νέων εκτυπωτών Α3 πολλαπλών χρήσεων, σε περισσότερες από 80 χώρες σε όλες τις μεγάλες αγορές του κόσμου.

Το χαρτοφυλάκιο νέας γενιάς περιλαμβάνει 54 SKUs και είναι σχεδιασμένο ώστε να παρέχει στους εξειδικευμένους συνεργάτες τη δυνατότητα να προσφέρουν υψηλού επιπέδου εξατομικευμένες υπηρεσίες  που να ικανοποιούν μεγάλο εύρος αναγκών που έχουν οι πελάτες σε ό,τι αφορά την εκτύπωση. Το νέο χαρτοφυλάκιο Α3 αλλάζει τα δεδομένα στο χώρο των copiers τόσο για τους καταναλωτές όσο και για τους παρόχους υπηρεσιών, προσφέροντας χαρακτηριστικά ασφαλείας προηγμένης τεχνολογίας, απαράμιλλα στην αγορά, χρώμα σε προσιτή τιμή μέσω της τεχνολογίας εκτύπωσης PageWide της HP και επιπλέον χρόνο λειτουργίας της συσκευής μέσω της έξυπνης τεχνολογίας Smart Device Services technology της HP.

«Ξεκινήσαμε να προσφέρουμε στους συνεργάτες μας ένα ισχυρό χαρτοφυλάκιο εκτυπωτών πολλαπλών χρήσεων Α3 MFP, με επαναστατική τεχνολογία και ένα μεγάλο εύρος επιλογών τελικής επεξεργασίας, ώστε να καλύψουμε τις τρέχουσες αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες στον τομέα της εκτύπωσης» δήλωσε ο Tuan Tran, Vice President & General Manager, LaserJet and Enterprise Solutions της HP. «Σήμερα κάνουμε πράξη την υπόσχεση μας και την αποστολή μας να συνεχίσουμε να καινοτομούμε στην αγορά. Χρησιμοποιώντας την τεράστια γνώση που έχουμε αποκτήσει από τους μεγάλης κλίμακας εμπορικούς εκτυπωτές μας, βελτιώσαμε τη σχεδίασή μας, την ταχύτητα εκτύπωσης και θέσαμε σε εφαρμογή την εκτύπωση υψηλής ποιότητας σε χαμηλό κόστος».

Οι HP Α3 εκτυπωτές είναι διαθέσιμοι στην Ελλάδα από τον Μάιο 2017.