Χριστούγεννα στο 3ο Gaming Festival με το Xbox

109

ToXboxθα βρίσκεται για άλλη μια χρονιά στο Gamingfestival, το οποίο διεξάγεται για τρίτη συνεχή χρονιά. Οι επισκέπτες, από τις 19 Δεκεμβρίου έως και τις 11 Ιανουαρίου, στον τέταρτο όροφο του TheMallAthens στο Μαρούσι, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ατελείωτο gamingμε συναρπαστικούς τίτλους XboxOneαλλά και Xbox 360, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

ToXboxπροσκαλεί τους fans του να παίξουν μια σειρά από αγαπημένους και δημοφιλείς τίτλους, όπως το μοναδικό CallofDuty, που κόβει την ανάσα, το Destiny, το Halo, το Ryse, να ταξιδέψουν στο μαγικό κόσμο του ForzaHorizon 2, ενώ οι λάτρεις του αισθητήρα Kinect, θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν το άκρως διασκεδαστικό KinectSports.

 

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, στο 3ο GamingFestival, θα πραγματοποιηθούν διάφορα τουρνουά μεταξύ των gamers, καθώς και διασκεδαστικά eventsκαι happenings, χωρίς να λείπουν φυσικά οι εκπλήξεις!

 

Σας περιμένουμε όλους στο 3ο GamingFestival, στο TheMallAthens, για να ζήσετε από κοντά την απόλυτη εμπειρία gaming, παρέα με το μοναδικό Xbox!