Χριστούγεννα στη Nova με ταξίδια & θέαμα!

149

Η οθόνη της Novaείναι αυτή την περίοδο γεμάτη με αστερόσκονη, με τους συνδρομητές να απολαμβάνουν τις εορταστικές διαδρομές του TravelChannelστην Αμερική που δίνουν μια άλλη διάσταση των Χριστουγέννων, αλλά και ένα άκρως χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα στο Mezzo.

 

Με δύο νέα, άκρως εορταστικά ντοκιμαντέρ, το TravelChannelυποδέχεται τα Χριστούγεννα. Την Τετάρτη 17/12, θα προβληθεί στις 21:00 το ντοκιμαντέρ «Η Νέα Υόρκη σε ρυθμούς Χριστουγέννων». Ο φακός του Travel Channel θα μεταφέρει τους συνδρομητές της Novaσε σημεία ορόσημο του Μεγάλου Μήλου, παρουσιάζοντας τις πυρετώδεις προετοιμασίες για τη μεταμόρφωσή τους, εν αναμονή της εορταστικής περιόδου. Τέλος, την Παρασκευή 19/12 στις 20:00, θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ «XtremeXmas», που ταξιδεύει από τη μια άκρη των ΗΠΑ στην άλλη, για να παρουσιάσει ακραίες ιδέες για ξέφρενες χριστουγεννιάτικες στιγμές. Από βόλτες με ένα τουρμποκίνητο έλκηθρο Αϊ-Βασίλη μέχρι ένα ολονύχτιο πάρτι στο Σαν Φρανσίσκο κι ένα υποβρύχιο εορταστικό σόου με γοργόνες.

 

Αυτά τα Χριστούγεννα, στο Mezzo… χιονίζει παιχνίδια. Το θεματικό κανάλι της Novaθα παρουσιάσει δύο μοναδικά απογεύματα με εκπληκτικές παραστάσεις, εμπνευσμένες από το μαγικό κόσμο των παιχνιδιών στις 19 και 26 Δεκεμβρίου. Την Παρασκευή 19/12, το Μπαλέτο της Όπερας του Παρισιού παρουσιάζει την «Κοπέλια» σε χορογραφία του Πατρίς Μπαρ (21:30), και αμέσως μετά έρχονται οι «Ακίνητοι Ταξιδιώτες» από τα μπαλέτα του Φιλίπ Ζεντί (23:05). Την Παρασκευή 26/12, θα προβληθεί σε live μετάδοση από την Όπερα του Βερολίνου, «Ο Καρυοθραύστης» (16:00), που παρουσιάζουν οι Ρώσοι χορογράφοι Βασίλι Μεντβέντεφ και Γιούρι Μπουρλάκα και βασίζεται στην πρωτότυπη χορογραφία του 1892. Στις 23:10, «Ο Καρυοθραύστης» θα παρουσιαστεί και σε μια πιο σύγχρονη εκδοχή που φέρει την υπογραφή του Μορίς Μπεζάρ, ενώ το Μπαλέτο του Ρήνου θα παρουσιάσει στις 21:30 την παράσταση «Πινόκιο», σε χορογραφία του Ιβάν Καβαλάρι. Στο πρόγραμμα του Mezzoπεριλαμβάνεται και ένα αφιέρωμα σε δύο κορυφαίες μορφές από το χώρο της όπερας, τις βασίλισσες του μπελ κάντο Τζόις ΝτιΝτονάτο και Ντιάνα Νταμράου, μέσα από παραστάσεις, όπως «Μαρία Στουάρντα» του Ντονιτσέτι, «Ριγκολέτο» του Βέρντι, «Ο Κόμης Ορύ» του Ροσίνι και «Απαγωγή από το Σεράι» του Μότσαρτ (13, 14, 20 Δεκεμβρίου).