Χωρίς λόγο και αιτία το F2G χαρίζει 5 ευρώ εντελώς δωρεάν!

118

Οι συνδρομητές του F2G μπορούν να κερδίσουν εντελώς δωρεάν επιπλέον χρόνο ομιλίας 5 ευρώ, για να τον χρησιμοποιήσουν όπου και όπως θέλουν.

Το μόνο που αρκεί για να ενεργοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία είναι να καλέσετε δωρεάν ή να στείλετε δωρεάν SMS στο 1245 από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου του ’09.

Εκτός από τα 5 ευρώ που χαρίζει το F2G χωρίς καμία προϋπόθεση, οι συνδρομητές θα ανταμειφθούν ανάλογα με τις ανανεώσεις που έχουν κάνει τους μήνες του καλοκαιριού.

Συγκεκριμένα:

1)      Όσοι ενεργοποίησαν χρόνο ομιλίας 30 – 60 ευρώ το καλοκαίρι, εκτός των 5 ευρώ θα κερδίσουν αυτόματα 2 ακόμη μήνες από 5 ευρώ με την πρώτη ανανέωση του μήνα, οποιασδήποτε αξίας.

2)      Όσοι έχουν ενεργοποιήσει το καλοκαίρι χρόνο ομιλίας πάνω από 60 ευρώ, εκτός των 5 ευρώ θα κερδίσουν αυτόματα και 5 μήνες από 5 ευρώ με την πρώτη ανανέωση κάθε μήνα, οποιασδήποτε αξίας.

Ας σημειωθεί ακόμη πως οι συνδρομητές καρτοκινητής Wind (εκτός WIND International, mo’ MAD, AB, Bbest Control, Family Control) που έχουν ενεργοποιηθεί μέχρι τις 31/10/09 είναι εκείνοι που έχουν πρόσβαση στην προσφορά.