Χάλκινη «απογείωση» για το Dinner in the Sky

73

Στη μεγάλη γιορτή του ελληνικού τουρισμού, τα Tourism Awards 2016, βρέθηκε το Dinner in the Sky  την Τετάρτη 6 Απριλίου, αποσπώντας το Bronze βραβείο στην κατηγορία Restaurant Concept.

Το ξεχωριστό concept μεταξύ εστιατορίου και extreme διασκέδασης ξεκίνησε για πρώτη φόρα στην Ελλάδα το 2015 και μέχρι σήμερα έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη και τις εντυπώσεις τόσο του αθηναϊκού κοινού όσο και των επισκεπτών της πόλης μας.

Φέτος, για δεύτερη χρονιά συνεχίζουμε να «απογειωνόμαστε» και να «απογειώνουμε» Έλληνες και ξένους επισκέπτες στο φωτεινό ουρανό της Αθήνας, υποσχόμενοι ακόμα περισσότερες μοναδικές στιγμές και διακρίσεις.

Οι κρατήσεις για τη νέα περίοδο έχουν ήδη ξεκινήσει και ένα τραπέζι 22 ατόμων, μαζί με τους έμπειρους σεφ μας, πάντα σε συνεργασία με το Δειπνοσοφιστήριον Catering,κι ένα υπέροχο μενού 5 πιάτων σας περιμένει για να σας ανεβάσει στα 50 μέτρα πάνω από τη γη και να σας προσφέρει κυριολεκτικά…. Την Αθήνα «στο πιάτο». Από 5 Μαΐου έως 5 Οκτωβρίου θα λειτουργεί καθημερινά στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι!