«Βρες τους 11» στη σελίδα του www.you.gr στο Facebook και κέρδισε δώρα

83

 

Το you.gr, με όλη του τη δύναμη υποστηρίζει την Εθνική μας ομάδα που ξεκινά τους αγώνες της στο πλαίσιο του EURO2012 και μας φέρνει όλους πιο κοντά στην ομάδα, με το νέο διαγωνισμό που ξεκινά στη fan page του στο Facebook με τίτλο  «Βρες τους 11». Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Ιουνίου, χαρίζοντας σε 3 τυχερούς, ένα βιντεοπροβολέα Epson EB-S02 με την οθόνη του, ένα σύστημα hi-fi για iPhone και μια δωροεπιταγή αξίας 100€ για αγορές από το you.gr.

Οι συμμετέχοντες  πρέπει να προβλέψουν τη βασική σύνθεση της  Ελληνικής ομάδας στους τρεις προκριματικούς αγώνες που θα δώσει μέχρι τις 16 Ιουνίου. Ο κάθε διαγωνιζόμενος έχει τη δυνατότητα να επιλέξει τους 11 παίκτες μέχρι και δύο ώρες πριν την έναρξη κάθε αγώνα και, αναλόγως με τις σωστές προβλέψεις που κάνει, κερδίζει πόντους. Οι πόντοι αντιστοιχούν σε επιπλέον συμμετοχές για την κλήρωση των δώρων και αυξάνουν τις πιθανότητες του παίκτη. Επιπλέον, ο κάθε παίκτης μπορεί να προσκαλέσει τους φίλους τους να πάρουν μέρος στο παιχνίδι και, εάν 11 από αυτούς παίξουν, ο παίκτης κερδίζει bonus 100 συμμετοχών στην κλήρωση.

Το you.gr εύχεται στους παίκτες της Εθνικής ομάδας Ποδοσφαίρου, αλλά και σε όλους όσοι θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο παιχνίδι «Καλή Επιτυχία». Σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού, τα ονόματα των τυχερών, που θα προκύψουν από κλήρωση,  θα ανακοινωθούν την Τετάρτη 20/06/2012.