Βρείτε το iPad Air στην Cosmote

68

Η COSMOTE ξεκίνησε την εμπορική διάθεση του νέου iPadAirWi-Fi+Cellularαπό το δίκτυο καταστημάτων OTE, COSMOTEκαι ΓΕΡΜΑΝΟΣ.

 

Toνέο iPadAir, που υποστηρίζει ταχύτητες 4G, διατίθεται σε δύο χρώματα, ασημί και γραφίτη.

Η τιμή του ανέρχεται στα  639€  στα 16GB, 729€  στα 32GB, 819€  στα 64GB, 909€ στα 128GBκαι μπορεί κάποιος να το αποκτήσει έως 300€ φθηνότερα με σύνδεση στα προγράμματα COSMOTE Internet On The Go.

 

Το iPad Air είναι μικρότερο και ελαφρύτερο σε σχέση με προηγούμενο μοντέλο. Είναι εξοπλισμένο με το νέο επεξεργαστή Α7 που υποστηρίζει 64bit εφαρμογές, με οθόνη Retina 9,7 ιντσών, ενώ η μπαταρία του έχει διάρκεια έως και 10 ώρες. Επιπλέον, διαθέτει εξαιρετικές εφαρμογές  για αποστολή e-mail, επεξεργασία φωτογραφιών και βίντεο, δημιουργία κειμένων και παρουσιάσεων, αλλά και πρόσβαση σε περισσότερες από 475.000 εφαρμογές στο appStore.

 

Με το iPad Air οι πελάτες της COSMOTE μπορούν να πλοηγηθούν στο internet με ταχύτητες 4G, απολαμβάνοντας έως και 10 φορές γρηγορότερο Mobile internet σε σχέση με δίκτυα 3G. Ήδη σε λιγότερο από ένα χρόνο από την εμπορική διάθεση του δικτύου, το 4G της COSMOTE είναι διαθέσιμο σε περισσότερο από το 50% του πληθυσμού της χώρας και με υπερδιπλάσια κάλυψη σε σχέση με άλλα δίκτυα.